Aranel A jo, já si říkala, koho mi připomíná...Ty jo, ty je znáš i jmény!
VIP zjevy
brrr Taky bych jim ty outfity prohodila. To co má na sobě Dara je strašné, ale u puberťačky bych to snesla.
brrr Taky bych jim ty outfity prohodila. To co má na sobě Dara je strašné, ale u puberťačky bych to snesla.
však v hlavě jí ta puberta stále straší ...
já se pořád nemohu rozhodnout, jestli je mi takové chování a oblékání (obecně u těch ženských) úplně jedno anebo jestli mě uráží, jak prezentují tu ženskou část lidstva
asi se na to vyprdnu
ono se jich najde dost a ještě horších (toulavá husa např.)
tak ale zase by to byla nuda, kdybychom byly všechny vkusně oblečené, takže účel to splnilo
(konec filozofického okénka
)
Samantha kazda zena se oblika jenom za sebe, ne za ostatni zeny. to same plati pro muze.
jasně... a každá se svléká taky jen za sebe ![]()
já se pořád nemohu rozhodnout, jestli je mi takové chování a oblékání (obecně u těch ženských) úplně jedno anebo jestli mě uráží, jak prezentují tu ženskou část lidstva
Proč by mě to mělo urážet? Jestli chce někdo vypadat jak kašpar, aspoň se zasmějem ![]()
barbucha no však jo, v pokračování mám i úvahu o všehochuti (ne-)vkusu zúčastněných dam
ale třeba k té chudince - tam se už nedokážu ani usmát...
Aranel A jo, já si říkala, koho mi připomíná...Ty jo, ty je znáš i jmény!
Příjmení bych si nevzpomněla. Ale jinak - ty nemáš vytetovaný do mozku DavidVašekMartinAleš a podobný zásadní fakta?? ![]()
AranelSpice girls bych možná dala (ale zase bych si nevzpomněla na žádnou písničku), ale tyhle čtyři ani v dobách největší slávy ![]()
(Minimálně Wannabe určitě znáš)
Aranel určitě nějaké znám. Ale nevím, že jsou od nich ![]()
Pár let jsem si myslela, že Horner, šéf stáje F1, má za manželku nějakou anglickou herečku. Když jsem ji viděla, vrtalo mi hlavou, v čem hrála, určitě ji znám. A ona to je jedna ze Spice girls
Sama jsem na to nepřišla. Kdyby mi to někdo neřekl, budu dumat furt
Nevím proč, jsem si myslela, že kromě Victorie dopadly všechny nějak neslavně. Na jejich písničky si z hlavy vůbec nevzpomenu. Ale kdyby to hrálo, asi bych nějaký ten největší hit poznala, že jsou to ony.
Karja uz se to posunulo asi (docitam a jsem dost pozadu), jak jsi psala o tech kovovych obrouckach, tak myslim, ze to neni jen pro "mlady", ale zasadni je je mit dost velky vuci obliceji, kdyz jsou mensi vypada to jak z 90k. Mam kovovy asi ctvery (zlaty dvoje, oranzovy, modry ocelove a ruzovy) a vsechny jsou fajn, zelvovinovy mam troje, ty jsou taky super.
brrr proboha....ta Rolincova je trapnejsi a trapnejsi a voškliva k tomu.
AranelSpice girls bych možná dala (ale zase bych si nevzpomněla na žádnou písničku), ale tyhle čtyři ani v dobách největší slávy
Spice girls bych nedala ani náhodou, nebejt Beckhama tak o nich nevím... ale tyhle čtyři znám resp. jednu písničku (Jsi moje máma nebo tak nějak) protože na ni byla dobrá parodie ![]()
Samantha toulava husa ![]()
Mně strašlivě lezou na nervy ty oversized saka. Děsná móda, ještě jsem neviděla snad jedinou nositelku, která by nevypadala jak ze sekáče.
Tak tu je jeden príklad - Tereza Nôtová, akcia odovudávanie ceny Slnko v sieti Páči sa to niekomu ?
Vůbec to není hezký. Ani praktickej smysl to žádnej nemá... Tak proč, proboha?!
Používa sa taká formulka, a niekto to aj vie v praxi ukázať, totiž že Móda je hra . Je to pravda, ale tie, ktoré to nevedia, idú proste so stádom - niekto zavelí, že toto je práve módne, a tak to kopírujú, bez ohľadu na výsledok . ![]()
strasnej model![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje

Tak tu je jeden príklad - Tereza Nôtová, akcia odovudávanie ceny Slnko v sieti Páči sa to niekomu ?