VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 22:49

Aranel A jo, já si říkala, koho mi připomíná...Ty jo, ty je znáš i jmény!

Offline Garfie
28276 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 00:36

brrr Taky bych jim ty outfity prohodila. To co má na sobě Dara je strašné, ale u puberťačky bych to snesla. 

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 07:46
Reakce na Garfie:

brrr Taky bych jim ty outfity prohodila. To co má na sobě Dara je strašné, ale u puberťačky bych to snesla. 

​však v hlavě jí ta puberta stále straší ...

já se pořád nemohu rozhodnout, jestli je mi takové chování a oblékání (obecně u těch ženských) úplně jedno anebo jestli mě uráží, jak prezentují tu ženskou část lidstva 

asi se na to vyprdnu ono se jich najde dost a ještě horších (toulavá husa např.) 

tak ale zase by to byla nuda, kdybychom byly všechny vkusně oblečené, takže účel to splnilo 

(konec filozofického okénka )

Offline Lilly_Ku
4502 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 08:03

Samantha kazda zena se oblika jenom za sebe, ne za ostatni zeny. to same plati pro muze.

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 08:07

Lilly_Ku

jasně... a každá se svléká taky jen za sebe

Online barbucha blogger
35499 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 11:55
Reakce na Samantha:

já se pořád nemohu rozhodnout, jestli je mi takové chování a oblékání (obecně u těch ženských) úplně jedno anebo jestli mě uráží, jak prezentují tu ženskou část lidstva 

​Proč by mě to mělo urážet? Jestli chce někdo vypadat jak kašpar, aspoň se zasmějem

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 17:07

barbucha no však jo, v pokračování mám i úvahu o všehochuti (ne-)vkusu zúčastněných dam 

ale třeba k té chudince - tam se už nedokážu ani usmát... 

Online Aranel
6498 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 21:24
Reakce na Karja:

Aranel A jo, já si říkala, koho mi připomíná...Ty jo, ty je znáš i jmény!

​Příjmení bych si nevzpomněla. Ale jinak - ty nemáš vytetovaný do mozku DavidVašekMartinAleš a podobný zásadní fakta??

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2026 21:26

AranelSpice girls bych možná dala (ale zase bych si nevzpomněla na žádnou písničku), ale tyhle čtyři ani v dobách největší slávy

Online Aranel
6498 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 21:28

Evaeva

(Minimálně Wannabe určitě znáš)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2026 21:34

Aranel určitě nějaké znám. Ale nevím, že jsou od nich

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 22:15

Pár let jsem si myslela, že Horner, šéf stáje F1, má za manželku nějakou anglickou herečku. Když jsem ji viděla, vrtalo mi hlavou, v čem hrála, určitě ji znám. A ona to je jedna ze Spice girls Sama jsem na to nepřišla. Kdyby mi to někdo neřekl, budu dumat furt Nevím proč, jsem si myslela, že kromě Victorie dopadly všechny nějak neslavně. Na jejich písničky si z hlavy vůbec nevzpomenu. Ale kdyby to hrálo, asi bych nějaký ten největší hit poznala, že jsou to ony.

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 23:58

Karja uz se to posunulo asi (docitam a jsem dost pozadu), jak jsi psala o tech kovovych obrouckach, tak myslim, ze to neni jen pro "mlady", ale zasadni je je mit dost velky vuci obliceji, kdyz jsou mensi vypada to jak z 90k. Mam kovovy asi ctvery (zlaty dvoje, oranzovy, modry ocelove a ruzovy) a vsechny jsou fajn, zelvovinovy mam troje, ty jsou taky super.  

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 07:07

brrr proboha....ta Rolincova je trapnejsi a trapnejsi a voškliva k tomu. 

Online barbucha blogger
35499 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:15
Reakce na Evaeva:

AranelSpice girls bych možná dala (ale zase bych si nevzpomněla na žádnou písničku), ale tyhle čtyři ani v dobách největší slávy

Aranel 

Spice girls bych nedala ani náhodou, nebejt Beckhama tak o nich nevím... ale tyhle čtyři znám resp. jednu písničku (Jsi moje máma nebo tak nějak) protože na ni byla dobrá parodie

Offline Kokoska
34423 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 22:27

Samantha toulava husa

Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 11:07
Reakce na barbucha:

Mně strašlivě lezou na nervy ty oversized saka. Děsná móda, ještě jsem neviděla snad jedinou nositelku, která by nevypadala jak ze sekáče.

Tak tu je jeden príklad - Tereza Nôtová, akcia  odovudávanie ceny Slnko v sieti  Páči sa to niekomu ? 

Online barbucha blogger
35499 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 12:28

Blanka 

Vůbec to není hezký. Ani praktickej smysl to žádnej nemá... Tak proč, proboha?!

Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 12:35

Používa sa taká formulka, a niekto to aj vie v praxi ukázať, totiž že Móda je hra . Je to pravda, ale tie, ktoré to nevedia, idú proste so  stádom -  niekto  zavelí, že toto je práve módne, a tak to kopírujú, bez ohľadu na výsledok .

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 12:51
Reakce na Blanka:

​strasnej model