Sweet Potato Já si myslím, že teda křivky má :-). Takovej zadek bych z fleku brala.

Sweet Potato Já si myslím, že teda křivky má :-). Takovej zadek bych z fleku brala.

Sweet Potato ma pas a boky, zadek fakt hezkej a pekny nohy, o brisacich nemluve. Ta prvni fotka je divna, na tech dvou druhych je to videt lip. Ja bych takovy usecky a primky brala, ja jsem kreslena podle krivitka ![]()
Jo, je to určitě krásná žena, ale jak takováhle fotka vznikne? Copak má zapotřebí ji upravovat?
Kokoska Jistě, křivky podle křivítka. ![]()
Kokoska jo, byla to divná fotka
Sweet Potato právě. Figura dobrá. Ale ta první fotka fakt vypadá blbě vyretušovaná... i kdyby jenom mazali lidi v pozadí.
Já bych se za takovou figuru taky nezlobila
Copak plavky - teprv na oblíkání musí bejt super, může navlíknout cokoliv!
Abychom trochu skalibrovali, co se myslí slovem "zjev".
Řekněte mi někdo, že to je AI.

continuity já ten Den české vlajky nechápu - asi je to nějaká úlitba těm národoveckejm koaličním partnerům...? a vůbec: stejně je ta vlajka ukradená, ten modrý klín byl pro Slovensko, s kterým jsme se rozdělili a slíbilo se, že si každý udělá novou...
continuitymá pěkný vlasy ![]()
Vono už to neni na blond?!
Ono to hlavně neprošlo Senátem. ![]()
Takže ofiko nic není, jen tohle sasci se rozhodli to prosazovat.
RoSajinak, že si Česko vlaku vzalo mi nikterak nevadí, hlavně pokud budu občan, tak bude pořád moje
. Ta nová slovenská se mi nikdy extra nelíbila - je na mne už moc složitá.
continuity tohle je nejaka starsi fotka, uz jsem to nekde videla. A dneska ve zpravach mela ty vlasy uplne jiny, delsi a do rezava. Coz nic nemeni na blbosti toho napadu.
Mne sa na naša vlajka páči. Nepáči sa čo sa tu deje, ale to je už inam
continuityNene, to není inteligence… ani umělá
tak já nevím, že by to bylo vyloženě do "zjevů", ale pochválit dámy taky zrovna nemůžu
co tom s těma holkama je? nemají čas si najít nějaké slušivé oblečení/nemají zrcadlo/obléká je někdo slepý? nebo to tak divně působí jen takto v partě?

...ony to prostě neumí.
(a podle mě, ani jedna v sobě nemá to "Něco", kdy pak je téměř jedno, co má na sobě... Takových je hodně málo. O to víc je pak náročnější, aby to k něčemu vypadalo/reprezentovalo to.
Potom je ale nejlepší vsadit na co nejjednodušší design, střihy a vrazit, co můžu, do kvality materiálů a zpracování. Jako v luxusní bílé košili a v luxusních černých kalhotech a jehlách snad nikdo nevypadá blbě. ((resp. podle typu ženy doladit - typ bot/nejehly, střih kalhot, košile...)) )
Samantha Nic moc teda. Asi je to ale i tou partou. Ty smetanové šaty se mi jinde dost líbily, tady taky ne.
nevím, jestli jsou ji velké, nebo to dělá ten uzel, ale vypadají jak župan.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.