Sweet Potato leona mp vzdyt jsem psala, ze jsou tam vyjimky. Pani Strakata taky vypadala dobre, i kdyz to ulet teda nebyl. A ten bily kalhotovy kostym predposledni taky.
VIP zjevy
Aranel Mně se některé ty úlety kupodivu dost líbí.
Rozálie Havelková je dobrá!
Kokoska leona mp Jako Eva Decastelo mě příjemně překvapila, to jo. Anně K podle mě ta černá moc nesedí. A Strakatí mě překvapili, to jejich druhé dítě je ještě nějaké úplně malé, kam ho upíchli?
A to, myslím, už někde byli![]()
Evaeva Co dělám špatně ![]()
![]()
Aranel babicka, chuva... ?
Aranel dcera se narodila v pulce června a myslím, že jsem někdy na na začátku srpna jsem byla na takovém menším letním festivalu, jako jen večer, ale byla jsem. Vím, že mi to v té době přišlo uplně normální, ale pár lidí to tam komentovalo. Ted mi to přijde jak život jinýho člověka:D:D:D
Aranel Že. A mně se vlastně líbí i ta zelená.
Sweet Potato To mi přijde strašně nesedící přes prsa, kéž by to bylo jen fotkou.
Karja Kokoska Pokud nekojí, asi jdou různý věci, to je fakt. My jsme to první léto taky párkrát vyrazili někam večer, i s dítětem teda, mu to bylo ještě fuk... tak možná bylo někde v backstagi ![]()
Aranel víš co, ono záleží na té podpoře (a taky dítěti). Třeba jezdí chůva okolo s kočárkem, starší kluci by s tím v prvním půl roce byli úplně v pohodě. Klidně bych tam mohla být celou noc, akorát dvakrát nebo třikrát nakojit
Od staršího jsem od sedmi měsíců mohla odejít v půl osmé večer a vrátit se po půlnoci. S mladším by to bylo tak do půl dvanácté a s miminem nemyslitelné.
Evaeva A ještě mají to starší, no radši bych si to zapla v telce! ![]()
Aranel no to je jen otázka počtu hlídačů. Té starší holčičce je už nějak 2,5 nebo 3, to už nemusí být problém někam upíchnout na celou noc. Akorát to nemůže být k tomu, co vozí to mimino ![]()
Já bych ty štráchy s miminem taky asi nepostupovala (ale zase na tři hodiny vypadne klidně i jen s odstříkaným mlíkem, když na to přijde). Ale pro ně je to částečně i práce, myslím, že to berou jinak.
On o tom Čestmír určitě povypráví v podcastu s Danielou.
Sweet Potato Tam si na ty děti pořád tak stěžuje, že jsou myslím rádi, že na chvíli vypadli.
Taky bych šla, i kdyby měla dítě hlídat šatnářka v předsálí!
Garfieřekla bych, že když to snesou ty děti, tak rodiče jdou
Asi by nešla, kdyby věděla, že bez ní budou celou dobu řvát. Jinak se to určitě dá vymyslet.
Evaeva Já si pamatuju, jak byla dcera malinká a já šla neteři na prodlouženou do tanečních, na chvilku...strašně jsem tím žila. A pak jsem seděla na židli, koukala na ty krásný mladý holky a objevila na mých večerních šatech flek od mlíka....![]()
![]()
Ale jednou jsme taky byly na srazu ze základky (my jsme byli skvělá parta, to si nikdo nenechá ujít), já i moje nejlepší kamarádka ze školy jsme měly doma stejně stará mimina, byl to náš první "večírek" a svorně jsme spolu na wc odstříkavaly mléko a prokládaly to historkama ze školy...to musela být dcera úplně malá.
Ale pokaždé to teda bylo jen na skok, to je jasný.
Garfie jo, člověk si to užije! Ale ty večery jsou takové ošemetné, od mimiňáka se moc odejít nedalo tak do desíti večer a tatínek nestačil. To pak člověk holt zamáčkne slzu. (A nebo si ho vezme sebou, na prodlouženou by to šlo
)
Já bych od mimina nikam nešla, ne kvůli němu, ale když už by se našel někdo, kdo by se o něj večer postaral, šla bych konečně spát! ![]()
Jinak ty modely z Anděla mi připadají celkově lepší než ze Lva, nebo spíš zajímavější.
Jo, k těm modelům, některý jsou děsný a některý docela povedený, vlastně musím říct, že třeba jak se mi na první dobrou nelíbila ta "zelená mašle" šaty, tak s odstupem mi přijdou tím správným způsobem výstřední!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje