Tak jsem asi divna, prvni dve zleva se mi libi. Ta druha by jen mohla mit jinou barvu satu, vypada v nich nezdrave. No a zbyle me neurazeji, zadne zjevy nevidim.
VIP zjevy
To co ma na sobe tentokrat Toulova od pasu dolu vidam docela casto. U vekove kategorie 3 - 5 let.
Mně strašlivě lezou na nervy ty oversized saka. Děsná móda, ještě jsem neviděla snad jedinou nositelku, která by nevypadala jak ze sekáče.
Povedala ste to aj za mňa, len ja som sa to ešte neodvážila takto verejne priznať !
Abyste neprisly o promenu v husu i vzhledem ![]()

Holky nedávejte sem furt toho mrzáčka ![]()
barbucha pardon ![]()
barbuchachybí tady tlačítko skrýt. ![]()
Ale souhlasím, mně to taky nedělá dobře.
Kokoska fakt že jo, husa než ji strčíš do trouby!
A to jeste nevite kde mela mazanec!
Delam si srandu, ale ta predstava by mi hodne pomohla pred pristimi velikonocemi, pekli jsme a snedki jsme tri...
Karja dva zmizely v naší rodině za tři snídaně, další dva padly u našich za další dvě odpoledne ![]()
DD- diblík Dara. Dcera vypadá dobře

A to jeste nevite kde mela mazanec!
Delam si srandu, ale ta predstava by mi hodne pomohla pred pristimi velikonocemi, pekli jsme a snedki jsme tri...
To nevím, ale vím, že jí manžel schoval Kinder vajíčko do nádržky záchoda.
brrr Si vyměnily šatník?
brrr to není možný, není to nějaký tématický kostým?
brrr Si vyměnily šatník?
Přesně. Zejména paní matinka by ty hadry měla urychleně vrátit, a ten chemlon z hlavy taky.
Sweet Potato Mi připomíná Madonnu, ta taky nosívá ty dva culíčky na šošolce. Jak se obě zuby nehty snaží a je to čím dál tím víc k smíchu/pláči
brrr To je tragédie ta Dara...já nevím, jaké má publikum...možná zadne? Však toto jakoby nikam nezapadá, ani pro mladý ani pro starý, tohle je pro mladý, co byli mladý v roce 2000..
Karja Přesně. Taky Baby Spice takhle nosila ty vlasy... ale to bylo před Kuvajtu napadením.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje