Tak Betty na první pohled mi to přišlo, že rozťápla černá koťata :D
VIP zjevy
Tak Betty Špičaté lodičky/baleríny s mašlí.
Tak Betty kdo to je a proč je oblečená jak hastroš?
Vypadá to jako něco takového v menším
...ale asi to budou spíš ty omašlené lodičky![]()
Pinot Noir moderátorka hlavních zpráv na Nově.
Tak Betty hlavně ta kabelka aby byla vidět, žejo... ![]()
boty vypadaj jak ty bačkory medvědí tlapy
notnaAha! Me napadlo, ze si zkusila usit petiprstaky![]()
A to sako je taky příšerný.
Tak Betty hlavně ta kabelka aby byla vidět, žejo...
boty vypadaj jak ty bačkory medvědí tlapy
to mě přesně napadlo, hlavně že YSL a k tomu ten náhrdelník z 1992. Asi to nechápu
Paní Žbírková

Paní Žbírková
ona je strašidlo vždycky...kromě hadru ty vlasy ala zlatovlaska...děs. a ty brýle ji hrozne neslusi, to je image nebo nějaká indispozice? Protoze pokud za 2.,tak by si mela najít slusivejsi model. A pokud za 1. tak by se na to mela vyprdnout.
Dobrej hastroš.
stes Mně ty vlasy nevadí, oblečeního má jakoby moc no......ale pouštěla jsem si ten rozhovor s ní, páč mě zajímalo, jestli má toho mladého zajíčka nebo nemá a docela mě překvapila, příjemná, mladistvá ženská z toho rozhovoru
Prej vypadá jako holčička , to jsou zase titulky.

Tak Betty - Bože, koľko to dá práce, koľko času to zožerie, o peniazoch nehovoriac, a nakoniec sa z vás pol národa vysmeje ?! Ako som šťastná, že môžem starnúť prirodzene a nikto ma nerieši !
Ale bola by som teda zvedavá, či si aj Darinka o sebe myslí, že vyzerá ako dievčatko. Ak je trocha pri rozume, tak sa tým trapným podliezačskym titulkom , a odsudzujúcim komentárom vyhýba . Pokiaľ je na očiach verejnosti, a aj jej výzor jej zarába, tak možná ani, chudák, nemá na výber ?
Ja si začínám myslet,že ty titulky nejsou podlejzačský...jako proč by byly? , ale mozna spíš ironický. Každopádně neskutečně hloupý.
Blanka Tato holčička ale není Darinka. Je to bývalá paní prezidentová Havlová Dáša.
Řvousenka . ach, tak to som sa sekla ! Nech mi prosím obe dámy prepáčia
!
A tak k tomu svojmu komentáru vyššie ešte pripíšem - načo toľko námahy, keď sa potom jedna tak podobá druhej ?![]()
já jsem si říkala, že se ta Darinka čím dál tím víc podoba na Dagmar.
Ale žeby to byla Havlová, to se mi ta podoba zas zdála málo. ![]()
Blanka Nic si z toho nedělej, já napřed viděla Kuchařovou, k té se mi ale nezdál ten titulek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY