VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
9247 příspěvků moje polička 18. července 2026 18:00

Kokoska jistě...pokud ne, jako bys tam nebyla.

Offline Torrah
3386 příspěvků moje polička 18. července 2026 18:34

stes takhle jsem jezdila od moře já, protože pokud jsem nebyla ve vodě, byla jsem ve stínu, nesnáším opalování, horko, slunce. Takže jsem vždycky přijela stejně bílá, jako jsem odjela a nikdo mi nikdy nevěřil, že jsem fakt byla třeba týden někde u moře. Ostatně já mám pleť, která se do hněda nikdy neopálí, zrudnu, sloupu se a je hotovo :D

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 18. července 2026 19:18

Torrah to bude spits fototypem, já se cíleně nikdy neopalují, přímému slunci se důsledně vyhýbám, jediná výjimka je, když chodím po horách a není tam stín. A opálím se v létě vždy. Tmavá nejsem, ale takovou kávovou barvu mám. Dcera sedí pod tím slunečníkem se mnou, namazaná stejným krémem a je pořád bílá jako zeď. 

Offline dzizisketa
8958 příspěvků moje polička 18. července 2026 19:43

Torrah 

Dcera má teď meruňkový nádech, to je její opalovací maximum, je jak z porcelánu. 

Online barbucha blogger
35822 příspěvků moje polička 18. července 2026 21:13

Kokoska 

Copak mladší ročníky... já se takhle zbavila ostychu, když jsme jezdili kousek za Prahu na koupaliště u kempu, kam jezdily mraky Holanďanů. Mezi těma bábama (zásadně nahoře bez) jsem se s mojí pěknou (baj vočko dvacet kilo) nadváhou cítila jak filmová hvězda A ještě měly ty strašlivý břicha, visací stehna, povolený ruce atd. i mocně potetovaný. Ovšem hlavní věc: byly naprosto v pohodě samy se sebou a spolu s dědkama si jenom užívaly!

To jsem fakt přestala sledovat každej faldík co se mi dral z - úzkostlivě vybranejch - plavek.

Co se opálení týče, vždycky jsem se mazala jak blbec - abych se domů vrátila ještě vycmrdlejší. Vyhozený peníze toto. Teď jsem si jen na chvíli odskočila na venkov za kamarádíčkama z mokrý čtvrti, na nějaký mazání jsem zapomněla, při klábosení (a popíjení) v plenéru rovněž i na nebezpečný sluneční paprsky, a konečně nevypadám jak uleželej umrlec. Vona ta barva má něco do sebe.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 18. července 2026 21:31

barbucha ja jsem se ted trochu opalila v ty Treboni. I kdyz jsem vetsinu casu trcela ve vode, abych mela dite pod dohledem (asi zbytecne, plave jak ryba) a oblicej jsem si mazala, tak je to znat.