VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
9529 příspěvků moje polička 18. července 2026 18:00

Kokoska jistě...pokud ne, jako bys tam nebyla.

Offline Torrah
3511 příspěvků moje polička 18. července 2026 18:34

stes takhle jsem jezdila od moře já, protože pokud jsem nebyla ve vodě, byla jsem ve stínu, nesnáším opalování, horko, slunce. Takže jsem vždycky přijela stejně bílá, jako jsem odjela a nikdo mi nikdy nevěřil, že jsem fakt byla třeba týden někde u moře. Ostatně já mám pleť, která se do hněda nikdy neopálí, zrudnu, sloupu se a je hotovo :D

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 18. července 2026 19:18

Torrah to bude spits fototypem, já se cíleně nikdy neopalují, přímému slunci se důsledně vyhýbám, jediná výjimka je, když chodím po horách a není tam stín. A opálím se v létě vždy. Tmavá nejsem, ale takovou kávovou barvu mám. Dcera sedí pod tím slunečníkem se mnou, namazaná stejným krémem a je pořád bílá jako zeď. 

Offline dzizisketa
9079 příspěvků moje polička 18. července 2026 19:43

Torrah 

Dcera má teď meruňkový nádech, to je její opalovací maximum, je jak z porcelánu. 

Offline barbucha blogger
36386 příspěvků moje polička 18. července 2026 21:13

Kokoska 

Copak mladší ročníky... já se takhle zbavila ostychu, když jsme jezdili kousek za Prahu na koupaliště u kempu, kam jezdily mraky Holanďanů. Mezi těma bábama (zásadně nahoře bez) jsem se s mojí pěknou (baj vočko dvacet kilo) nadváhou cítila jak filmová hvězda A ještě měly ty strašlivý břicha, visací stehna, povolený ruce atd. i mocně potetovaný. Ovšem hlavní věc: byly naprosto v pohodě samy se sebou a spolu s dědkama si jenom užívaly!

To jsem fakt přestala sledovat každej faldík co se mi dral z - úzkostlivě vybranejch - plavek.

Co se opálení týče, vždycky jsem se mazala jak blbec - abych se domů vrátila ještě vycmrdlejší. Vyhozený peníze toto. Teď jsem si jen na chvíli odskočila na venkov za kamarádíčkama z mokrý čtvrti, na nějaký mazání jsem zapomněla, při klábosení (a popíjení) v plenéru rovněž i na nebezpečný sluneční paprsky, a konečně nevypadám jak uleželej umrlec. Vona ta barva má něco do sebe.

Offline Kokoska
35393 příspěvků moje polička 18. července 2026 21:31

barbucha ja jsem se ted trochu opalila v ty Treboni. I kdyz jsem vetsinu casu trcela ve vode, abych mela dite pod dohledem (asi zbytecne, plave jak ryba) a oblicej jsem si mazala, tak je to znat.

Offline woman27
588 příspěvků moje polička 18. července 2026 23:04

stes 

Přesně. Na to, že cvičí, je rozkydlá. Dobrá figura je Maureen a @Cathrine (ale určitě jsou mladší).

Offline olte
773 příspěvků moje polička 19. července 2026 06:13
Reakce na woman27:

stes 

Přesně. Na to, že cvičí, je rozkydlá. Dobrá figura je Maureen a @Cathrine (ale určitě jsou mladší).

​no ale to nemůžeš vůbec srovnávat, ty dvě mají úplně jiný typ postavy než Kynychová. Rozkydlá rozhodně není, nevkusná jo.

Offline Mrs.Robinson
611 příspěvků moje polička 19. července 2026 06:39

woman27 pardon, ale tady to porovnávání postav mi přijde opravdu pekelné, asi pekelnější než celý vkus paní Kynychové. 

Offline Lilly_Ku
4586 příspěvků moje polička 19. července 2026 07:08

woman27

nejsme v devadesatkach, kdy jedina pripustna "dobra postava" byl somatotyp co ma tak 10 % zen

Offline viktorka_od splavu
49530 příspěvků moje polička 19. července 2026 08:40
Reakce na Mrs.Robinson:

woman27 pardon, ale tady to porovnávání postav mi přijde opravdu pekelné, asi pekelnější než celý vkus paní Kynychové. 

​

49530 příspěvků moje polička 19. července 2026 08:41

Lilly_Ku bohuzel tady v cz je to furt normalni, tyhle remcy:-/

Offline Maureen
příspěvků moje polička 19. července 2026 09:04

woman27 díky,potěšila jsi mě...ale jsem starší

...a když už tady drbeme Kynychovou-postavu má,ze mne,slušnou...asi cvičí pořád,jen holt už věk-ale o to víc by měla zvažovat své otfity-protože není to jen náhodný přešlap,ale nevkus skoro pokaždé...proč,proboha proč je třeba stále ukazovat co nejvíc?...ale to se samo netýká jen jí...

Offline Sweet Potato
40822 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:18

Maj pravdu, ti co píšou, že si to ženský dělaj samy.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. července 2026 09:24
Reakce na woman27:

stes 

​

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:25

Sweet Potato Teď to sem chci napsat! Mluví se o tom, jak ženy pořád nejsou dost... To že nás peskujou některý mužský hovada, to je nějak v normě... když to dělají blzcí muži či rodiče, tak je to hodně smutné... ale že si tohle dělaj ženský navzájem, to fakt nechápu, je to strašný! Proboha vzpamatujte se... Jsem v těžkém přechodu, byla jsem těhotná, vím, co to ženské tělo musí zvládnout. A neobhajuju nějakou obezitu, aby mi tady někdo nevkládal do úst... 

49530 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:28
Reakce na Sweet Potato:

Maj pravdu, ti co píšou, že si to ženský dělaj samy.

​presne!

Offline Manuka
665 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:30
Offline Manuka
665 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:31

Victoria nenapsala bych to líp

Offline continuity
44072 příspěvků moje polička 19. července 2026 09:39

Mne přijdou reci, že je Kynychova rozkydla, tak na úrovni náctiletého incela, který nějak neví, co si počít sám se sebou. 

Pardon my french.