MP Marge taková zvláštní až do zelena mi přijde. Možná to dělají ty fotky, kdoví. Ale k politování je každopádně, ty asi víš nejlíp, proč se lidi takhle snaží poutat pozornost. Něco tam bude.
VIP zjevy
Ja uz si zacinam myslet, ze neni dusevne uplne v poradku.
...má problém sama se sebou(do větší diskuze na toto téma se ale tady pouštět nebudu...)
Torrah Takovouhle barvu mám v zimě taky a nic mi neschází. :D Myslím, že má prostě tenkou kůži, strašně pak skrz ni prosvítají žíly. Vím, o čem mluvím. :)
Mně přijde zas dost do žluta, což možná dělá i barva vlasů. Ale hlavně, jak už tu někdy zaznělo, vypadá jak z vosku ![]()
Vepřový krupon ![]()
Ono tomu strašnému dojmu přidávají i ty totálně amatérské fotky, v blbém světle, neupravované, velký kontrast proti obvyklým fotkám polonahých "celebrit".
Hwi aha, tak to jo. Tak snad je holka v pořádku. Aspoň zdravotně.

woman27 Kynychová je dlouhodobě hrozná.
woman27 to je Dobrý den, prsa ven? To bylo první, co mě napadlo při pohledu na fotku
Ano, mě taky, akorát kozy ven
. Nechutné.
Upřímně, celý dny cvičit a pak vypadat takhle, to bych se na to radši vybodla.Takovou figuru mám i bez cvičení. A lépe oblečenou. Sakra, to nemá doma zrcadlo???!!!Vždyť je jí teprve 58!
kocoureksuggy Tak ona je určitě v dobrý kondici . Postavu má taky dobrou . Jen ta prezentace pokulhává .
kocoureksuggy Ale to přeháníš.
kocoureksuggy woman27 no právě je jí 58, jak by žena po menopauze podle vás měla vypadat? Nějaká vzorová ilustracni fotka dámy 55+ by nebyla?
Obléct se neumí o tom žádná, ale postava?
continuity no přesně!
continuity Tak, neumí se obléct, a má špatnou barvu vlasů, ale jinak mi přijde docela kost, prsa asi jeji nebudou, ale vypadaji pěkně, ani ne moc umělé, ale má si to nechat na doma;-)
O oblečení vůbec nemluvím, ten model je ohavný. prsa se neodvažuji soudit, ale prsata byla ona vždy. A určitě má podprsenku.
continuity Já si myslím, že to proběhlo hlasite v bulvárech ta úprava prsou;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články