Řepka je neandrtalec a Kristelova chce aby se o ni psalo, to vidim jako zaklad, on ma holej zadek, ona taky, tak si zbyli a je to laska![]()
VIP zjevy
No je Pavel takovej excitovanej, pravda;-) A holit se teda nemusel!
Aha, diky za vysvetleni. Zila jsem v bludu:)
ten repka vypada jako nejaky vylity white trash nekde z chanova. Je fakt nechutny. A ty plky, co tam vypisuje ona, to snad neni ani mozne ![]()
To že by mi mistr Řepka fouknul kouř do obličeje mi navozuje akutní nevolnost, má on zuby vůbec? Vypadá jak bezdomovec, holt by ta péče něco stála no...asi karma![]()
Nech toho, prece #goodvibesonly (aneb tyhle klise jsou taky dobra prisernost)
Je ale sobecka, sobe silikozy vybartruje a #ceskybeckham je bez chrupu, tak snad na ciga mu zbyde
Ale tak investovala do karierniho rozvoje. A ja prizemne chodim na skoleni...![]()
Taky jsem si říkala, že už to není ani vtipný. Nicméně sleduji dál, nevím, co čekám, že se bude dít..
Dneska dala do instastories básníčku, co jim složil Koptík. Aaaaaaaaa.
Kristeježíši!
Mně se nejvíc líbí, jak si myslí, že jsou oba k závidění a jejich život k závidění a všichni je "řeší", já nevim že je problém rozpoznat, že se jim všichni smějou![]()
tak jsem se po skončení pracovního dne konečně s chutí zasmála ![]()
Právě! Do každé druhé fotky/videa vložit trapný komentář o tom, že jim všichni závidí a ty vzkazy od Tomáše, že maj jít všichni do prdele. Džízs.
Já vlastně asi čekám na den, kdy Káča prozře a přestane to krmit. Fakt, myslím to s ní v podstatě dobře. ![]()
Ty jo, to dno se porad nejak propada.
Ja bych i rekla, ze Kristelova dobre vi, ze se ji lidi posmivaj a jede tu kampan prave proto, aby vsechny, vcetne sebe, presvedcila. Ona je ten vychcany typ a snazi se to prebit tou strasnou laskou.
A další rok po sobě budou štěkat, jó, to by taky šlo. Se jenom bojim, že Kateřina "Kristelka" Blažková taky neni takový terno, a tak by zas těžila Clauďáka no![]()
Jenže ona taky neni "česká Victoria Backham", mně jí bylo vždycky spíš líto, tak moc se snaží o high life a furt jí čouhá sláma z bot, faktem je, že takhle blbá mi nikdy nepřišla...ale scénka z Dělníků bulváru bude smutná realita jejího života.
Já to snad nikdy nepochopím. Co z toho jako má? To se fakt cítí dobře? ![]()
Zas ale musím říct, že než rozjela tu svoji IG love story jsem ani nevěděla, kdo to je a co dělá.
To dělala vždycky takhle, nejdřív s tim hokejistou manželem, taky nafotili nějakou zrůdnost si pamatuju, pak Kazma, teď Řepka...a vždycky kecy jak je hlavně matka a do soukromí nebude tahat bulvár, slavomanka.
No prave. Ja jsem koukla na tu scenu, ty nebo nekdo sem dal link a proste vidim prumernou holku, ktera chce strasne na vysluni - byt bohata a slavna, ale nejak neni dost chytra to udelat nejak prirozene. I ted ty zaplavy ohromne lasky pusobi tak strasne fejkove. A probirat tema svatby par mesicu po znamosti, kdy chlap vyleza z druhyho manzelstvi, to je teda dost zoufaly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí