Provokatérko ![]()
VIP zjevy
Provokatérko ![]()
Mám před sebou ještě kus práce no![]()
Hmm, ty nohy měla fakt hezký! Vidím dobře na té kabelce pouta a na krku pistoli? Nebo je to jenom moje bujná fantazie?
Jsem se po dlouhe dobe dostala k televizi, a davaji zivot na zamku. Ja az dnes zjistila kdo ze je vlastne katerina aka kaira hrachovcova :D
a co se s ní vlastně stalo? přestala držet dietu? přestala brát HA? rezignovala na život?
No jo, taky koukam, ted uz by to k zabijackym nozkam bylo moc![]()
Zacala mit rada svoje telo![]()
Nahatice Belohorcová ve Vegas a lidi jsou na ní zlý![]()

Zuza by už tiež mohla dostať rozum a neštylizovať sa do takýchto póz. Bez ohľadu na to, čo sa v Las Vegas udialo.
Hm, asi je zbytečné se ptát, proč to ta paní dělá (bez ohledu na místo)? To se fotí do rodinného alba nebo pro lidi, aby se předvedla? ![]()
Ježiš a já sem si teď představila, jak to vyfotí, pak se de oblíknout a vyleštit z okna obtisky po rukou a po…kozách ![]()
Zuza by už tiež mohla dostať rozum a neštylizovať sa do takýchto póz. Bez ohľadu na to, čo sa v Las Vegas udialo.
a čo ine ma robit? kdyz nic jineho neumi?
a pokud ty obtisky vylestila, tak to je ta lepsi moznost.
Drive by se tvrdilo, ze ji bulvar ukradl soukrome foto, dnes se to vystavuje na verejnem Instagramu;-)
já si naopak myslím, že zuza konečně rozum dostala, a pochopila, že jediný způsob, jak si hrát na tu vybájenou sexbombu, je pohled zezadu proti slunci. tak se dá mnohý ošálit.
stejně to nechápu. slovensko plné krásných ženských, a belohorcová prý bývala nejkrásnější slovenská moderátorka
to je jako by se to u nás prohlašovalo o mesarošové.

muhehe ![]()
S jeji postavou cokoli, ten podpatek me akorat rozciluje!
jaký podpatek, to šlápla na citron ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí