já ocením cokoli, co se vlasů týká, takže dík ![]()
VIP zjevy
Co tohle? Mně se to osvědčilo, údajně to pomáhá i pro obnovení růstu vlasů po chemoterapii.

Psychika nebo třeba opravdu velký stres ( jako ne depka, ale třeba tragédie v rodině), dokáže s vlasama zatočit neuvěřitelně. A hodně dlouho trvá než to pomine.
to zas ja bych verila hned, ze neco takovyho je mozny ![]()
nechci se v tom nimrat, protoze jsem nestihla kontext, ale jestli mas nejaky vetsi problem s vlasy (padani atd), ktery driv nebyl, tak to nemusi byt nutne dane tim, ze se tak clovek proste narodil. Kamaradka zacala mit opravdu silene problemy ze dne na den (mela krasne dlouhe vlasy a znicehonic ji zacaly zustavat vylozene chomace vlasu v rukou). V panice prolezla kazdou kliniku v Praze, ktera se na ten problem zamerovala, nikdo na nic neprisel. To uz prekryvala kousky plese zbyvajicimi vlasy. Nakonec se ukazalo, ze slo o pomerne komplexni psychicky problem, ktery paradoxne vyresila terapie. V zivote bych neverila, ze je toto mozne.
je mi jasný že to není žádná legrace, ale v kontextu udávané sebenenávisti z důvodu bezvlasatosti to zní docela zvláštně![]()
(a ne fakt nemyslím že si za to Jiná Realita můžeš sama, jen mě tak napadlo, jak se kolikrát stane když se už žena smíří že nebude mít děti po x-umělých oplodněních a najednou otěhotní jen tak... tak jestli by to smíření třeba taky trochu nezabralo:D
Serioxyl používám asi 3 měsíce, nadměrné padání vlasů přestalo tak do týdne. Teď už jen čekám, kdy začne růst mnoho nových ![]()
Ani nevíte, jak vám rozumím. Mám celkem asi tak pět a půl vlásku kojenecké kvality. Vždycky jsem se tím hrozně trápila, ale postupně jsem našla způsob, jak s tím "darem" naložit. Stříhám se sama ( jako fakt ), nebarvím se ( i když šediny ), ale neobejdu se bez laku, kterým to vždycky tak nějak slepím, aby mi to všude nelítalo a nekoukala kůže. Takhle napsané to vypadá, jako že jsem nějaká zrůdička, ale kupodivu - lidi si ode mě neodsedají a v kolektivu jsem oblíbená :-) Někdy bych se nejradši ostříhala dohola, jenže mám hlavu jako kokosovej ořech a to by asi nebylo dobrý. Jestli chcete něco poradit na vlasy, osvědčil se mi lopuchový výluh od Naděje. Sice to smrdí jako pes a trochu lepí, ale kupodivu funguje. A netrapte se :-)
Samyma vlasama jsem úplně zapomněla na to, jak je Kačka K. ŠŤASTNÁÁÁÁÁ!
Poslední příspěvek IG je ![]()
Kadeřnice docela chválí Nioxin.
Co, kdo, kde? ![]()
To uz je hodne zoufaly![]()
kristelova.katerinaFollow
LikeComment717 likeskristelova.katerinaKdyž Vás brání Váš kluk.
Vždycky si budu vážit chlapů, kteří se nebojí postavit komukoliv i s tím, že třeba schytají ránu zpátky. Neměla jsem na ně v životě nikdy štěstí, zpravidla nastavovali jako terč mě a škodolibě pokukovali po tom, kolik ran jsem schopná schytat. Navenek vypadali jako siláci a v kontaktu s realitou z nich byli srabi.
Tomáš nikdy nebude diplomat a vždycky bude dělat věci tak, jak chce a cítí. Někdy trpim, když se proti komukoliv rozjede:)), protože jsem vychovávaná v tom, že vulgarity a navážení do ostatních do života normálních lidí nepatří, ale je to on, kdo mě učí, že na hrubý pytel hrubá záplata a já sama si určím své hranice a není možné nechat do sebe tepat a doufat, že něco přestane, nebo že je nejlepší ignorace:). Není. Karma není něco nehmatatelnýho, karmu si dáváme my všichni navzájem. Karma je lekce. A každej z nás jí schytává i vyplácí.
Mám skvělýho chlapa. Cukrujeme často a budeme ještě víc, protože pokud chcete s*ačky, stačí si pustit zprávy, nebo se kouknout na profily těch co nás nemají rádi, nemusíte nás číst, ani sledovat, nestojíme o to.
Jsme hlavně strašně šťastný za lidi, kteří nás rádi mají!! Je Vás tolik, až je to kolikrát dojemný, včetně Vašich projevů na veřejnosti, ve zprávách i mailech.. Ale o Vašich reakcích až někdy jindy a v jinym statusu.
Plivat je jednoduchý a stupidní. Strašně. A kdokoliv z Vás to udělá, musí být připravený, že to schytá zpět. Od mistra Řepky třikrát větší silou a v závěru Vám foukně kouř do obličeje.). Karma.
#LaskaMaCislo2 @tomasrepkacz /sleduj jeho fcb/
Jiná Realita Jestli máte vlasů dost, ale tenké, nezkoušela jste hennu? Opravdu ty vlasy obalí - není to mýtus - a po delším používání je to opravdu znát. I pouhým okem jsem pak u vypadlého nebo vytrženého vlasu viděla, že vlasy u kořínků (odrosty) jsou mnohem tenčí, než vlasy u konečků. Ale á to samozřejmě nevýhody, pro někoho to může být třeba ta barva ![]()
Ke Kačence - to teď bude ta reklama na Řepku pořád? Jinak Mutziputzi Pavel Novotný je taky vcelku můj oblíbenec, ale poslední dobou těm jeho statusům už přestávám rozumět ... nemá to hlavu ani patu.
Už to s KK začíná být otravné. O tom, že má skvělého chlapa, se snaží přesvědčit ostatní nebo sebe? ![]()
A zkousela jsi nejakej ten keratin, kterej se do vlasu zapracovava tepelne? Nekde jsem cetla, ze vlas obali a ten je pak silnejsi = objemnejsi
Keratin je super na krepaté vlasy. Ale jsou po něm hodně jakoby připláclé, na objemu rozhodně nepřidá.
To jsem si početla na všech třech profilech
Zajimalo by mě, jestli je vztah KK+TŘ dohodnutý obchod, nebo jestli se on nechal obalamutit. Nebo jestli to nakonec neni fakt
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí