Nedávno jsem si pouštěla Katku u Krauze, cca 10 let starý díl. Docela hustě se do ní pustil, až mi jí bylo líto, ale zas..na hrubý pytel, hrubá záplata že?
A seděli tam s Tomášem spolu na tom červeným gauči.
![]()
Nedávno jsem si pouštěla Katku u Krauze, cca 10 let starý díl. Docela hustě se do ní pustil, až mi jí bylo líto, ale zas..na hrubý pytel, hrubá záplata že?
A seděli tam s Tomášem spolu na tom červeným gauči.
![]()
Musim říct, že bych si o Řepku kolo neopřela, a to nejsem děvče z televize, to už chce fakt vůli
Taky jsem viděla, byl na ní teda až hnusnej, ale mě by taky vyprovokovala, její projev byl neskutečnej, opět v duchu jak jsou z ní všichni chlapi hin, to si nějak neumím představit.
Jj, blbecci, kteri nedaj dohromady kloudnou vetu a resi problemy radeji pesti, na nic jinyho nemaj, me nikdy nepritahovali.
A dokonáno tim, že si nechá ukrást všechno co si vykopal a zbytek vysolí na alimentech, případně prohraje![]()
Presne. To jediny, co ho dela pro nektere atraktivni a co si tedy taky svoji praci poctive vydelal, naprosto prosutruje. Ta jeho duverivost je snad to jediny, kde by ho clovek i politoval - tady mi pripomina duchodce a smejdy.
On se ale stylizuje do chlapa,co je vostrej...Tak pak nemá hrát na vzbuzování lítosti. Trapný
.
Ja myslim, ze on na tu litost nehraje. Ono ted stejne vsechno tak nejak hlavne orchestruje Kristelova. Repka se jen obcas necha vyprovokovat, ale jinak zadnou hru nehraje. Ale teda informace sbiram hlavne tady, takze je dost mozny, ze kecam blbosti. Repka muze byt mnoho veci, ale intrikant mi na nej nesedi ![]()
Mě nejvíc baví věta, že to má “Tomáš v hlavě srovnaný”, aby ne, minimalistický interiér, v sektoru A1 kopací míč a v sektoru B5 šálek s kávou...![]()
já teda vůbec netuším co jsou ti zmiňovaní aktéři zač, ale tys to teda nádherně všechno vysvětlila![]()
Mě nejvíc baví věta, že to má “Tomáš v hlavě srovnaný”, aby ne, minimalistický interiér, v sektoru A1 kopací míč a v sektoru B5 šálek s kávou...![]()
![]()
Kaslite na kila,zhanajte maslicky ![]()

Nepoznala jsem ji

To je Renée Zellweger, ne? No tady si je sobě už alespoň trochu podobná, rozpoznatelná a ne jako v roce 2014, kdy to byl úplně někdo jinej. To bylo tehdy vyloženě divný.
![]()
LOL, shopaholic nicol, u které jsem nikdy nepochopila, jak se mohla stát známou blogerkou, je zpěvačka!
těším se na výstavu jejích obrazů a její první oděvní kolekci...
Já jsem tu nádheru včera nedopatřením viděla a co hůř...Slyšela.
A spíš než na obrazy to tipuju na výstavu fotografií a vlastní kuchařku. ![]()
![]()
Ty nohy měla lepčí když byla s postavou nespokojená ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.