kedy bola belohrcova najkrajsia moderatorka? vyzera ako kon a kazdy jej cumel vdaka jej snahe akurat do vystrihu
VIP zjevy
no myslím, že kdyby zbyla jako poslední žena na zemi, tak by byla nejkrásnější moderátorka.
ale u nás o ní tak všude psali a ještě píší - "sexbomba nebo nejkrásnější slovenská moderátorka" ![]()
Tak zase taková zrůdička to neni, ještě k nám poslali Šinkorovou, je potřeba brát import v kontextu![]()
u nas na nu kaslu tak sa potom chodi pretrcat k vam ![]()
Pane jo teda, jak tohodle člověk docílí si neumim představit, nějaká rap girlfriend Keyshia Ka'oir

Hlavne mela cilit jinam. Tolik penez a snahy a kolinka stale osklive tucna ![]()
No mně to povídej
plus teda mít přes stehno víc než v pase je poněkud zvláštní
Proč nosí firt takovýhle hadry?!

jestli vono se jí nedoneslo, že se tady jede kritika kolenou? to bych pak chápala ![]()
Ta je má vode mě schválený, tam by neměl bejt problém právě
ja se bojim, ze tim schovava extremni stihlost
kde?
kde?
tim chci rict ze na tehle fotce ma na hlave pet chlupu asi jako ja.. z toho se hriva viz vyse ucesat neda, leda nejakym priceskem
U mně stačí vyfoukat v předklonu a z druhý fotky jsem na první fotce, ona na to bude mít asi i lidi![]()
o tom velmi pochybuju
Jsem si téměř jistá
plichta![]()
Já mam důkaz na hlavě, já když si vyžehlim vlasy, tak bych se politovala, ale vyfoukam v předklonu a Tina Turner hadr!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí