Taky to vidíte?![]()

Taky to vidíte?![]()

Taky
Ale celkově to není zrovna lichotivá fotka...
Na co se mám zaměřit?
No já furt ty kolena jedu..
No, kolená má, vidím. Ale to je podľa mňa dobre, bez kolien sa podľa mňa strašne blbo chodí....
![]()
![]()
![]()
Za mě jsou kolena v pohodě, ale přišlo mi, že rozkrok vypadá divně. Ale možná je to tím, že se mi dnes po nacvaknutí laptopu do dokiny všechno zobrazuje na 150%
Komu není estetického cítění shůry dáno, v apatyce nekoupí, to se holt nedá svítit a humorem se to nevokecá :-D
Komu není estetického cítění shůry dáno, v apatyce nekoupí, to se holt nedá svítit a humorem se to nevokecá :-D
Hele, a co je na nich teda blbě? Přiznám teda zbaběle, že jsem čerstvě po rozkapání očí, ale nějakou monstrozitu bych snad viděla...![]()
To je v pohode. Ja som najprv myslela že prsia, potom že jej chýba kus nohy, potom že má pri nohe exkrement a potom ma ťuklo že ahá Mutzi-to budú určite kolená ![]()
No..už jsem to tady vysvětlovala, ale dobře. Úvodem sděluji, že to mám taky, to abych se vyhla nějakým nařčením, no a prostě tukový val na vnitřní straně no. Celá postava dokonalá a pak bum tohle, škoda prostě![]()
Co se dá vytknout prsům??..nebo prsoum, hergot neumim česky)))
Aha, takže jde o cca 1 dkg váhy nad spodní hranici BMI nutné pro dlouhodobé přežití..strašně mě touhle obsesí fascinuješ, připomíná mi to filatelistu, který tvrdí, že konkrétní exemplář známky je nehodnotný, protože třetí vroubek na pravé straně zdola je půl milimetru kratší.
Né vůbec, tohle maj tlustý i hubený napříč, BMI sis už naprojektovala sama![]()
No dobře, když to maj tlustý i hubený, tak to prostě maj, přijde mi to pak jak ukazovat prstem, že tenhle pán nemá nohu.
Pak aby se tady člověk ale bál pípnout, aby nebyl označen za hyenu
Hele, my se taky některý tady bojíme, když označujem ženu velikosti 40 za normální, abychom nebyly označeny za obhájce obezity, nezdravého životního stylu a příčinu vzniku cukrovky , infartu myokardu a mozkové mtrvice u poloviny světové populace.
Jako když vnímáš drobnou , téměř nerozeznatelnou odchylku od ideálu jako "zjev", tak tvoje válka, jen někdy mě to řinčení šavličkou poněkud nadzvedne.
Nepřeháněj![]()
No, já to vnímám tak, že Dara má na svůj věk suoer postavu.!, to ano.
Ploché břicho, šťíhlé nohy i ruce, pekně udělaná prsa, diky stravě i min množství tuku asi, ale i já vnímám, resp. jsou i nohy tvarově, geneticky + díky cvičení i hezčí, a není to o množství svalů, je to o symetrii rozložení svaloviny, tuku, celkové harmonii.
Tim se vůbec nekritizuje postava Dary - ano, maká, udržuje se, není jak špatně vyklopený puding a je to jeden z mnoha důkazů, že postava je hlavně o sebedisciplíně -
naopak je štíhlá, kočka.
Ale i já bych jako ideal našla jinou
(je to něco jako závody v kulturistice - všichni chlapi tam jsou osvalení, bez tuku, namakaní, ale je to o té celkové souměrnosti, vyváženosti, harmonii tvarů jako celku, rozhodují pak i minimální nuance...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.