Já teda taky nic moc kolena, ale když chci někoho kopnout do prdele, tak se hodí.
Hledejme na věcech pozitiva holky ![]()
btw...Kristelové došla inspirace? Co ty krátký příspěvky???![]()
Já teda taky nic moc kolena, ale když chci někoho kopnout do prdele, tak se hodí.
Hledejme na věcech pozitiva holky ![]()
btw...Kristelové došla inspirace? Co ty krátký příspěvky???![]()
Angelina má tenký, řídký vlasy? Tak to pak jo
. A zkoušelas tedy někdy vlasy vyfoukat stejně jako A.?
stale pisu o teto fotce, ju?
a ano dokonce jsem postovala foto cestou od kadernice:-) ja sama to neumim.

O.k., tak to máš ale dost dobrý potenciál, protože její vlasy vypadají většinou skvěle.
tak to je velmi optimisticky:-)))
s tou angelinou se nenechte mejlit.
já bych se vůbec nedivila, kdyby skutečně měla na hlavě schlip, s ohledem na anorexii.
to jí klasické nafoukané háro vůbec nemusí být její.
někde jsem viděla video se sharon osbourne. u té byste si taky řekli wow háro. jenže ona začala vytahovat clip in příčesky a navytahovala jich dost velkou hromadu. vůbec takové vlasy ve skutečnosti nemá.jako i tak má asi stopadesátkrát víc vlasů než já, ale nikdy bych neřekla, že její běžný účes zkrátka není tak úplně od přírody).
Tak jo, tak my smrtelnice můžeme doufat, že A.má tenkou, krepatou slámu a bude klid v duši
. I za to ale body plus, že takovou příšernost umí tak skvěle zamaskovat. ![]()
osobně si fakt neumím představit že z té mojí fotky by se dalo bez dalších přílepků vykouzlit to co obvykle na hlavě mívá, ty husté, pevné, vypadají vysloveně jako takové ty tlusté asijské vlasy jak hřebíky. a najednou tadyten "schlip" - to je pěkný termín:-))
samozřejmě jí ho nepřeju, ami mě to neuklidňuje. ale kadeřníci hollywoodských hvězd prostě fakt umí zázraky.
Tomu věřím
. Jen mi vlasy A.J. nepřišly zas tak hrozné (opět tedy mluvím o "té" fotce). ![]()
hrozne ne, jen uplne jine nez obvykle miva
To ano a má tedy štěstí, že měla pouze špatný den
.
Řinčení šavličkou
![]()
Jen ty reakce spis ponekud odpovidaji radeni s halapartnou ze?![]()
Hlásím, že já to vidím. Mít moje kolena, měla by nohy hezčí ;)
A tak dyk videli jsme, chvalili jsme![]()
No to já jenom, aby bylo jasno, že já chápu
Že tu nejde ani o BMI, ani velikost konfekce, ale jenom o to zpropadený koleno
A přiznání: pořád se nemůžu rozhodnout, jestli se mi Dara líbí, nebo ne. Někdy strašně moc, někdy vůbec. To se mi stává málokdy ;)
Jako že se nemůžu zasmát vtipnýmu sousloví? To sou věci..
Mne teda vzdycky jo, jenom proste ty kolena:-)...mimochodem to prave Dara kdysi nekde psala, ze je se svoji postavou spokojena, bricho, zadek vsechno cajk, ale ze nohy by vymenila, no a ja kouknu na svy, je to tam a od ty doby to proste vidim!!!![]()
![]()
To je dotaz na liberala myho formatu??
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.