mně teda kolena nedošly vůbec, taky vidím resp na mobilu vypadalo že šlápla do ho.. :D na kolenou furt nic nevidim (i když darinka se mi nelíbí, ale ne kvůli nim)
VIP zjevy
Přesně, liberál tvýho formátu, ten jedině ten mi může odpovědět na otázku, kteru sem mu dala.
Delej vse co je ti libe, dite![]()
Klídek, halapartna je poměrně těžká do ruky, a já moc neposilovala, tak nechám myslím proběhnout tak zedvacet kol kolen, než s ní půjdu zase řádit.
Kolkolen
(zas bude držková)
Dík matko
To ja jsem myslela sebe, ze to vzdycky vukol vypada jako kdyz vytahuju halapartnu nez savlicku, tak ja dru jak mezek, to ja ji zas utahnu![]()
kolkolem kolkolen tadyty přiblblý debaty jsou někdy docela sranda![]()
Mne teda vzdycky jo, jenom proste ty kolena:-)...mimochodem to prave Dara kdysi nekde psala, ze je se svoji postavou spokojena, bricho, zadek vsechno cajk, ale ze nohy by vymenila, no a ja kouknu na svy, je to tam a od ty doby to proste vidim!!!![]()
![]()
A proto teď pomstychtivě kazíš život další generaci?![]()
![]()
Jo, proti zbytku postavy má nohy/kolena neproporční, ale to jsem vysledovala až po podrobném zkoumání vyvolaném tvou masírkou. Možná, kdyby trochu polevila a oplácla se celkově, byl by problém vyřešen.![]()
Jotojo, vtipný to je :)
jak píše SP - normálně se nažer a budeš v pohodě![]()
Děkuju, náčelnice:-)
To chce velkou davku cynismu, takhle to zlehcovat! Takovejch sukni co ja mohla nakoupit a votahat!
Na jednu stranu teda oceňuju, že jsi tu hlavní zásobovač, ale možná ti teda závidím tu jemnou práci s mikrodetaily.
Přiznám, že jsem ani netušila, že je to Dara, ale asi jsem v tomhle trochu chlap - kouknu a vidím hezkou ženskou, a nějaký detaily typu ramen, kolen a palců na první dobrou nevnímám.
jako že se budou hromadně přiznávat kolenní tukové valy?!
to nemá šanci...
Tohle bude trhák, myslim, že na jaře teorii tlustého kolene vysvětlím i těm místním nejzatvrzelejš nechápajícím, matriálu bude dost!
Nošení podobných libůstek obdivuji...
...sama mám celkem blok, nosit upnuté skiny, i když štíhlá jsem
(prostě POCIT, že v tom mám velkou pr**l a tenký nožky, takové jakože lízátko).
Ale když pak vidím ty PANI, co určitě tak PĚKNĚ a často PAPAJÍ, jak se v podobných modelech nosí...
...bodejť - vždyť je to TAK pohodlný...
To bude trhák a hlavně, když někdo nebude mít takovou prdel tak si vezme vycpaný cyklistický kraťasy. Super, mám šanci být trendy:-D.
vidis! myslim to s tebou dobre:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí