Tak jestli mi najdes kde a jak mi udelaj pomer pasu a boku jako ma Khloe, prisaham, ze si to necham udelat ;-)
VIP zjevy
No, hele, chces si udelat vylet do LA?? :) A ses pripravena obetovat par zeber a dojizdet pravidelne na upravy? A asi to teda nepujde v jednom vrzu.....platit si to chces doufam sama! :D
Myslim, ze jsou tolik na ocich, ze by podobne invazivni zasahy tezko utajily, tomu neverim
Haha, ja myslim, ze zebra ma svoje porad, ona docela maka s chlapkem co se jmenuje Gunnar Peterson, je to zahul, tak aspon neco ma i diky tomu, jestli ma prisitej zadek nevim, mela docela zadek i predtim...

Ale jo, maka, ale tohle cvicenim fakt nenazenes, fakt ze ne. Ani nemivala extra vosi pas, ten se pouze cvicenim taky tezko vytvari. No ale k fotkam na insta si jeden musi jeste pridat ty filtry a fotosopy, vetsinou ty lidi vypadaji ve skutecnosti dost jinak.
Ale je to jedno, cely to vzniklo kvuli tem genetickejm predpokladum a ty ja tam teda nevidim, tot vse.

Mutziputzi Prosim te, v LA naprosto standard, tam uz se nad tim nikdo nepozastavuje.
A kde tam bydlis? ![]()
To jsou takovy ty vjemy pres ocean, vyndany zebra se tam na bezicim pase fakt nedelaj, v jejich pripade bez radnyho humbuku urcite nee![]()
Me se jeji postava libi hodne, klidne bych to brala hned!

No mne taky a videla jsem X jejich workout videi a zadaco to urcite nema
Mas pravdu, vyndany zebra jsou extrem, to byl trosku vtip, ale plastiky se tu jak na bezicim pase delaj, obzvlast v urcitych kruzich. Ten nas znamej ma prumernou cekacku tri az ctyri mesice a to patri k tem drazsim.
To uz ale neni specialita LA, myslim, ze Praha neni o moc jinde
simvás a kdo to teda je?:-) jinak teda na dojem vosího pasu docela stačí přifouknout tu prdel, ne?:P
Kdyz ti nevati pas 100 a prdel 150, je to super reseni))
no ono to funguje jen do jistých rozměrů...:D někomu to jde i jídlem, někdo potřebuje dovycpat. to je výhoda postavy se zadkem (proto se mi taky líbí:P rovný boky=všechno do pupku
Ja jsem teda byla v Praze naposledy letos v lete, tak mozna se to od ty doby rozmohlo, ale treba vyskyt kaceru a mega hrudniku je v Praze o dost mensi.
0zero7 Vedle Kardashianu ne :D
Vycvičený, umělý, to je jedno, já ten fenomén mega p*delí nechápu. ![]()
Khloe K. ma u me vyjimku![]()
O.k., má štěstí
. Já to nesoudím, jsem tolerantní
. Někdo nechápe fakt, že se kochám vyrýsovanými svaly a malým procenten tuku a já zase nerozumím tomu nadšení z velkých pozadí. Je fakt, že ta konkrétní osoba vypadá velmi dobře, ale stejně, můj názor to univerzálně nemění.
Řekla bych, že v Praze se to moc nevidí. Kačeří pysk jsem naživo viděla jeden (dotyčnou teda potkávám skoro denně, aby mi to nebylo líto ;)
NO ale někdo za tu p*del nemůže!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí