me se vetsi zadek libi, ale musi byt kulaty a pevny. Samozrejme. Maj je i fitnessky ne?
VIP zjevy
Asi se pohybueš na špatných místech
.
Asi jo, ale moje preference je malý, kulatý a pevný
.
Spíše něco takového https://www.instagram.com/p/BBxdxwxO41V/?hl=en&taken-by=fitness.butty
cha cha, to ale neni fitneska, ono to telo co se ti libi nebude mit tento zadek, spis ten vetsi.
Jsou i fitnessky s (relativně) malými zadky
.
Já bych to nechala být. Každý má prostě jiný vkus
.
Přesně. Ale bavily jsme se o tom, co se komu líbí. Vlastní realita s tím nemá nic společného
.
Jako chápu, že se kačeří huby a mega prsa asi koncentrují na jiných místech než na Vystrkově a v hipsterským Karlíně, kde se nejčastěji vyskytuju já, ale stejně si myslím, že těch fakt přešitých lidí tu zas tak moc není. Ale je fakt, že jsem dost nevšímavá, blbě vidím a většinou si čtu ![]()
Bože, nadsázka. Také nevím, jaký je u nás výskyt kačerů, zase tolik nezírám.
Ty dva posledni boziiiiii, podle me uz jsou teda docela vetsi, ale me se to libi moc!!
Ježiš to mě úplně rozčílilo ta póza!!!! Jak Světáci![]()

třeba to není póza /usmívá se/
Nedávno som tu dala fitnessku s väčším zadkom a hneď ze fuuuj kentaur ale Khloe asi pohoda. Sa tu menia preferencie zo dňa na deň. ![]()
Tady se obecne nelibi osoby, co evidentne svuj zevnejsek korigujou, to neni svetacky jako je Katerina Kristelova:-)
Viď, je za tím asi pěkná makačka
. To by mě zajímalo, jestli tohle dokáže se svým pozadím každá, která cvičí. Mně by tedy nějaký "lift" rozhodně také neuškodil
.
Já jsem naživo kačera včetně postavy silikozy a prdele "kde se vzala tu se vzala na drobném pase" viděla na dovolené. A byl to pro mě teda masakr. Uplné popření přírodních zákonů v mé hlavě. Asi jsem se doposavad taky pohybovala na špatných místech:-D.
ja kacera videla jen jednou v zivote u regalu s jogurtama u nas v tesku. i kdyz jsme krajske mesto, ve kterem ziji lide ruznych vzhledu a na zdejsi medicine studuje pulka sveta, takze zdejsi obyvatele uz jinak vypadajici lidi nechavaji naprosto chladnymi, na tuhle pani cumela pulka obchodaku - chlapi, zensky, deti, kdyby tam byl pes, tak by cumel i pes, cumela jsem i ja :D vypadalo to fakt hrozne a do toho naseho malomestackyho teska se to proste vubec nehodilo :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí