No znie to strašne, som rada že mám obyčajné nudné meno.
VIP zjevy
A to já jí slyšela naživo! Myslim, že mezi písničkama řvala, já jsem Dara! Asi kdyby se někdo nechytal, ale třeba to nekřičela pořád, vydržela jsem tři písničky.:-D
Řvala to po celý čas koncertu.
Celá ta její show byla hrozná, většinu času jsem měla padlou bradu, že wtf.
cha cha, papir od masla pobavil!!
Kdo je Marlon Sagan, co mi za unikaaa? Nestiham!
Synator cyklistu Sagana
Aha, neznam, proguglim, kdyz bude cas, dekuji :)
Hahaha, no já se přiznám,že jsem se docela těšila na písničku "čo o mne vieš":-D. I ta její show mě jaksi překvapila, v podstatě tam naběhla s nějakýma lidma v teplákách (ona měla myslím tepláky a sportovní podprsenku) a zacvičili trochu aerobiku.
Já od toho nečekala vůbec nic, doprovázela jsem kamarádku, které odřekl účast přítel. Mám trochu jiný hudební vkus a tady jsem fakt trpěla. ![]()
Podobně, já to slyšela v rámci festivalu, jinak na Daru samotnou bych nešla, líbí se mi jen ta jedna písnička, jinak ten styl jde uplně mimo mě.
ja jsem na ni byla, kdyz mela turne s Bartou, to celkem slo, a zaujala me tam pisnick nadych vydych
ale tady ten klip je svetove urovne leda tak v jejich predstavach
nellielovett No obdivujem vás. Ja som Daru videla naživo iba raz, na námestí mala akýsi koncert a keď som počula ten škrekot utekala som preč. Ani nespievala, len stále pokrikovala čosi a sem tam refrén
No svetová úroveň to rozhodne nieje.
Jeste v mejch predstavach![]()
Spis teda dobra paruka nez vlasy? Jinak klip i pisen bes, tvurce klipu zrejme zhlednul par klipu od Rihanny, Shakiry a Lady Gaga a pak se z toho pokusil udelat slovenskou verzi. Obzvlast ty lascivni pohyby jsou desny, pusobi to na me spis trapne, nez sexy, ale tak na chlapy to asi pusobi jak ma, to zase jo.
Ale Dara tez neni ma oblibenkyne, tak to urcite hraje roli, vlastne jsem dodnes znala jenom Zvonky stesti a Co o mne vies ![]()
Jsem kulturni barbar!!
Haha, já si Darinku pamatuju akorát ve Slim Jimovi!
Jak jí tam, chuděrce, na konci puká srdénko.
Mně Darinka není moc sympatická, vadí mi ta afektovanost.
Toleruji ji jedině jako zpěvačku Tanečníka Bedy (Kašpárek v rohlíku), to nazpívala skvěle ![]()
Ale to je nejaká iná detská hviezdička, čo to spieva, tuším z albumu Peter Nagy deťom.
Ozaj! To bola Paštekova
Ako si to napísala hneď sa mi to vybavili.
Marlon Sagan mi nepřijde špatný. Asi bych s tím měla do přiznání
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí