Stiny to bych se nehadala, ale zbytek nevidim, makeup jako neco kryciho a konturovaciho ale nema.
VIP zjevy
Práve preto nechápem tú potrebu (alebo skôr tento súčasný trend tak nejak vo všeobecnosti) patlať na seba 10 vrstiev a kontúrovať až do nemoty. Zrovna ona teda bola normálna pekná baba i pred plastikami, preto dvojnásobne nechápem ešte tú ochotu ísť pod kudlu - vyložene len pre prachy a zviditeľnenie sa.
Já vim no, ale tohle mě rozesmálo![]()

![]()
nejdříve jsem nepochopila, pak jsem rolovala ... Kdo tohle napsal
...
já to samý![]()
Já vim no, ale tohle mě rozesmálo![]()

A pritom by stacil nejakej sik kalhotovej kostym a nevlnit vlasy do loken... a pak by mohla vypadat jako zenska a ne trandak :/ ona ma ale chudera uz dlouhodobej problem s tim, co na ni nejakej radobystylista navlikne...
někde jsem ji viděla s tím mikádem bez loken a fakt jí to slušelo.
No...na ní se příroda vyřádila musim říct, eště, že měli ten rybník ve vsi))
jj delší vlasy jí sluší, ty lokny jsou hrozný ale tady jde o ten komentář!![]()
Mnohoženství potvrzeno! Miliardář Janeček čeká dítě s druhou manželkou! Manželka č. 1 to snáší špatně
Kluci v práci sice říkali, že Karel Janeček (44) už doma jednu manželku má, ale on si pořídil druhou. Vedle exotické Mariem původem z Tuniska má nyní neméně exotickou manželku jménem Lilia. Ta má tatarské kořeny. Druhá manželka už oznámila, že čekají dítě. První manželka to dobře nenese.

Na té druhé fotce vypadá jak Becker. Fuj.
Copak jak vypadá, ale takovýho dárečka by člověk pohledal!
Pomluvy. Paní choť č.1 je určitě blahem bez sebe.
článek jistě kecá, protože onehdy janeček někde psal, že první manželka to vzala naprosto v pohodě!
vždycky si říkám, jestli to těm holkám za to stojí. asi jo, asi jim pak janeček bude platit hodně vysoké alimenty? jen nějaká ta naše modelka nebyla dost rychlá a nestihla se společným dítětem zaopatřit, takže z toho, že ze sebe udělala hloupou v řadě, ani nic nemá? nebo proč to dělají? doufají, že z nimi už zůstane? nebo o něm nic neví, a proto on raději začala hledat jakési cizinky, protože už ani druhořadé české modelky by ho nebraly? ![]()
Vždyt' si ji bral,páč je velkorysá. Říkal.
Ja to nechapem..to v cesku ma viac manzeliek? Ci to ich tak len nazyva?
Já jsem daleká ho za polygamii soudit a moralizovat, ale kdyby zrzoun hubu držel a necpal to do bulváru, nemusely by se za něj jeho děti a stádo manželek stydět, chová se jak nadržený pako a eště to balí do toho duchovna, no blbeček prostě![]()
Jj, nekde jsem taky cetla, ze to vzala "nadherne"! :D je to slizoun, ble
tak jeho nejnovější objev prý studuje tajemství ženského orgasmu nebo co
takže si se všichni hledali, až se našli. jen nechápu, jak může takový naprosto ujetý cvok tak úspěšný, až je bohatý.
To se nevylučuje![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí