VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Setare
942 příspěvků moje polička 29. října 2017 16:14
Reakce na Jiná Realita:

Ja myslim, ze Janecek je presne ten typ, kterej je v jisty oblasti uplne genialni (v jeho pripade matika), a dokazal na tom postavit uspesnej byznys. Bohuzel temhle genium obcas chybi jinde, no, vetsinou to nejsou uplne nejempatictejsi lidi. Vypada, ze bude i trochu narcis, zrejme proto to potrebuje hlasit do sveta. 

A modelka byla asi Dolezelova? Ta se asi ale pojistit nechtela, co si tak vybavuju, tak kdyz vyslo najevo, ze ma ty mnohozensky choutky, tak ho kopla do pr....no ale to jsem se docetla nekde na idnes, tak mozna to tak nebylo. :D 

Jinak je mi teda uplne sumak, jaky maji doma usporadani, pokud jim to vyhovuje, akorat moc neverim tomu, ze manzelce to jako OPRAVDU vyhovuje. 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 29. října 2017 16:25

Já to šla přečíst na idnes a v komentářích mě pobavil jeden..

” 

J39a49n 62Č76e37r51n44ý 8210530274241

Pan Janeček má opravdu dar od Boha, vybírat si jen ženy, které přijímají nádherně, když harmonicky šustí jiné.  “ 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. října 2017 16:35

já se teda nějak nemůžu těch jeho veřejně zmíněných žen dopočítat  (plus jistě další nezmíněné).

nějaká bývalá manželka michala, pak přítelkyně doleželová, ale mezitím měl dlouhodletou přítelkyni markétu (kterou už teda asi taky odkopl, ta neměla ani to štěstí, že by s s ní ukazoval na veřejnosti a bral ji na hory a do thajska, ta asi jen seděla doma). pak si teda vzal mariem, mezitím novinku lilian....a to vše za...4 roky?

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. října 2017 16:47
Reakce na Setare:

Třeba jí to fakt "nevadí"- Někteří muží zahýbají tajně a šidí jednu domácnost, hádky, nervy ... a tady jsou alespoň karty na stole a všechny ženy uspokojeny, vědí o sob, zřejmě i jejich potomstvo a třeba si manželka dá od manželá ráda voraz :-D. 

Offline Sweet Potato
40504 příspěvků moje polička 29. října 2017 17:01
Reakce na Mutziputzi:

Proč nedrží hubu a cpe to do bulváru? Protože On přece může.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. října 2017 17:03
Reakce na Sweet Potato:

mně přijde, že se snaží být zajímavý (myslím, že je silně narcistní, takže čtení o tom, jaký jsem kanec, v bulváru, ho třeba těší?)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. října 2017 17:17

Leoš se bude ženit

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. října 2017 19:30
Reakce na Mutziputzi:

I slzu jsem zamáčkla.

Jeden můj bohatý spolužák vzal svoji holku na cestu kolem světa, že ji tam požádá o ruku. Celé jsme to měli možnost shlédnout na ig. Jako pěkný, dojemný, ale to už mi přijde fakt divný, že alespoň některé chvíle si člověk nechce nechat sám pro sebe.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 29. října 2017 21:55
Reakce na Setare:

Janečkuv otec byl kdysi velmi významný exponent bývalého režimu. Snad STB..?

Proto zlí  (a informovani) jazykové tvrdí,ze právě toto velmi výrazně posílilo jeho matematické schopnosti a za dalo základ jeho majetku. Přičemž prý výše jeho majetku není jasná, neboť se s jistotou nedá říci, kolik má skutečně a kolik jen naoko. Resp. Kolik mu zbylo,když splacel, splácí,počáteční investice ,které pocházely  od rodinných přátel. . Ehm..

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 29. října 2017 22:39
Reakce na Setare:

Souhlasím, mně odjakživa připadá Janeček nejen jako poněkud potrhlej, ale hlavně jako slušnej narcis. Už ten jeho samolibej výraz...

Samozřejmě, prachy zalepěj kdeco, takže jeho manželky se nemusej obávat, že by jim něco chybělo a nemusej si navzájem závidět, natož že by jedna žila na úkor druhý... ale v každým případě jim chybí zdravá sebeúcta.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 30. října 2017 03:04
Reakce na nellielovett:

Jeden můj (taky velmi bohatý) kamarád sdílel na FB video, jak žádá svoji přítelkyni o ruku. Byli na nějaké okružní plavbě po Karibiku a on pří večeři vstal, zavolal na celou tu restauraci "Hello everybody...." a když mu všichni věnovali pozornost, tak prohlásil, že by chtěl požádat svou přítelkyni o ruku....vůbec se na ni nedíval, vlastně se jí ani nezeptal!! Všichni začali tleskat, oni jí navlékl prsten (ona tedy vypadala dojatě aspoň). No šílená komedie pro okolí. (mimochodem, půl roku po svatbě se rozvedli).

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 30. října 2017 03:58
Reakce na Garfie:

Boze, ja bych ho zabila!! Ale asi taky trosku sebestrednej teda, podle tvyho popisu. A rozvod do pul roku je teda fofr  

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. října 2017 05:24
Reakce na Setare:

já mám pocit, že tam Janeček někde říkal, že manželka neni typ, který to nese dobře, ale že to přijala. Mně přijde, že vzhledem k tomu, že mají dítě, které vychovávají v ČR, tak si spočítala, že se do Tunisu těžko s dítětem vrátí i s ním. Kromě toho, že samoživitelky to prostě mají těžký. Tak možná kvůli dítěti "to přijala" a večer pláče do polštáře.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 30. října 2017 05:36
Reakce na Setare:

Jo, sebestřednej je dost. Já ho mám teda ráda, on se na sebe zase umí podívat "z venku" a udělat si sám ze sebe legraci, což je myslím u těchto typů vzácná vlastnost. Ale jako partnera bych ho nechtěla ani na minutu!! 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 07:11
Reakce na MaeGandal:

Samozřejmě taky ani na vteřinu nevěřím, že to přijala nááádherně, jak kvákal, ale na druhé straně je jako matematička, vzdělaná osoba dostatečně emancipovaná, aby se mohla svobodně rozhodnout, jestli to akceptovat nebo ne, mimochodem samoživitelka by nebyla, dle mého se pojem chybně přisuzuje rozvedeným/rozešlým matkám, tatínek bude taky živit a v jejím případě strach určitě mít nemusí. Myslím navíc, že nežila v Tunisu, ale v Paříži.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 30. října 2017 07:27
Reakce na Mutziputzi:

Mimochodem, já ho viděla ještě s nějakou jinou ženskou, myslím, že s tou jeho "bájnou Markétou":-D. Měla jsem to vyfotit a poslat Blesku za pětikilo. Je ale vidět, že Janeček už hledá v  exotických vodách, kde mělo třeba někdy mnohoženství tradici, český harpije to asi špatně nesly! Chudák malej!

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 07:28
Reakce na Karja:

On fakt chtěl jakože spy foto poslat do Blesku? Tak to je ještě horší než ty kecy kolem ženskejch

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 30. října 2017 07:30
Reakce na Mutziputzi:

Ne, já si z toho dělám legraci, že já jsem to měla vyfotit do Blesku:-DJakože z vlastní iniciativy, ale možná by mi ani nezaplatili, když jim to napráská všechno rád sám:-D.

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 07:42
Reakce na Karja:

Už jsem se lekla ;-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:18

Abyste se tady laskavě trochu uklidnily, posilam navod na emoční detox podle Lilie. Vetsi slepici jsem dlouho neviděla, jménem pocinaje a projevem konce https://m.youtube.com/watch?v=nAkGzG02nL4&feature=youtu.be

A pro fajnšmekry příběh o tom, jak je vhodné při potratu pouštět lodičky a jak si Lilie povida s mrtvým plodem https://ona.idnes.cz/pribeh-klasicky-vs-chemicky-potrat-dug-/vztahy-sex.aspx?c=A140622_122016_vztahy-sex_haa