VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 10:41
Reakce na Mutziputzi:

ovsem rict ze by zenska mela mit radej syny aby se ji nenarodila oskliva dcera je uz znacne pres caru. i jako vtip

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 10:46

Zas to nedramatizuj, prostě když slyšim "šeredku" a adekvátním manželem básnit o tom, že by určitě radši holčičku a představuje si malou princezničku, měla bych chuť si jí vzít na slovíčko. Konec eugenického okénka.

Offline Miru
16919 příspěvků moje polička 30. října 2017 10:49

U Sáblíkové je škoda, že nemá nějakého opravdu dobrého stylistu.

Je štíhlá - bože, mohla by nosit cokoliv.!

Akorát by to chtělo vychytat styl, změnit účes.

Když už, tak za mě, čím vše jednodušší, tím lepší.

Snaha o ženskost za pomoci loken, krajek, když dotyčná je tělem i duší sportovkyně není zrovna nejlepší řešení.

(i když - tu krajku, zkombinovanou s vizáží, která by byla úplně jinak, taky by to bylo dobré.!)

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:01
Reakce na Miru:

A já si zas myslím,ze oproti tomu,jak vypadala v minulosti,jak bývala vyhastrošená,je tohle úžasný posun k lepšímu.

Jasně,cesta bude ještě dlouhá,ale opravdu vypadá 1000x  líp.

A jestli je nebo není ošklivá mi v tom nehraje až tak roli.  Stylista,ovšem dobrý stylista,by ji mohl hodně pomocí.

Offline Miru
16919 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:04
Reakce na Dadoo:

Jo, to určitě souhlasím, že oproti dřívějšku je to mnohem lepší!

O ošklivosti z mé strany nebyla řeč.

Vše je relativní...

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:05
Reakce na Dadoo:

Stylista kvůli jedné dvěma akcím ročně snad není zapotřebí.

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:08
Reakce na Mutziputzi:

neni osklivych zen, preci;-) (pomijim skutecne deformity)

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:10

Hele já asi neznám v tom případě míň hezkou, když ty deformity pominu))

Offline Miru
16919 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:12
Reakce na dzizisketa:

...nejsem sice Dadoo

Ale s dovolením - i kvůli jediné akci by byl potřeba - podle mě.

Proč nebýt prostě KUS.! Překvapit tím, jak mi to sekne, i když nemám na nohou nože...

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:15
Reakce na Miru:

tohle tema ti fakt lezi ma srdci zda se:-) ne kazda zena touzi byt "kus", veris? vypadat hezky to urcite ano, ale byt "samice" o to kazda nestoji

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:16
Reakce na Miru:

Protože je jí to jedno, ne asi.

Oblíkla se slusně, vkusně, učesala i nalíčila - ona je prostě expert v jiné oblasti a pokud dodržuje při společenské akci pravidla vkusu v zóně "neurazí-nenadchne" a není stylově a časově úplně mimo, což není, proč to furt řešit?

Někdo nestojí o to, být kus, stačí mu jen vypadat normálně dobře.

Offline Miru
16919 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:17

Myslím, že si dost příspěvků vykládáš příliš citlivě, vztahovačně.?, nejen tady.

Pod slovem KUS nemusí být apriori samice, která z chlapa trhá hadry už na chodbě.

V kontextu se Sáblíkovou to bylo myšleno tak, že jí to může seknout mnohem víc, potenciál na to má.

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:18
Reakce na Miru:

ani ne

Offline Sweet Potato
40504 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:24

O samici asi nejde. Ale ani mně se nechce věřit, že by někomu bylo fakt úplně jedno, co se o něm píše.

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:31
Reakce na Sweet Potato:

ja souhlasim ze na te fotce sablikova vypada desne (komentatorovi nejspis preskocilo) a ze urcite chtela vypadat hezky. jinak by se takhle nesnazila. a jelikoz to zjevne neumi a v jejim pripade to neni snadny ukol, bylo by urcite dobry dat si poradit. ale ja osobne bych se z ni "kus" nebo "samici" vazne udelat nesnazila, to mi opet pripada znacne mimozni. sebejista dobre vypadajici zenska-to by byt mohla.

Offline Tak Betty
6158 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:33

Tak já bych určitě měla ambice být kus, když někam vyrazím. A to jsem minimálně dvakrát tak stará.

A samice není ekvivalent pro kus.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:35
Reakce na Sweet Potato:

Já si myslim, že ona si ráda přečtě, co se o ní píše v nějakých sportovních denících, ale co se o ní píše v bulváru z hlediska oblečení je jí jedno a i kdyby nebylo tak už mohla trochu rezignovat. Protože po tom, co chodila ostříhaná na kluka v kalhotech a košili se párkrát zkusila nebo někdo jí zkusil vymodit a zase to nevyšlo. No tak na to prostě na nějaký žvásty kašle.

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:36

Já myslím, že svět by byl daleko lepším místem, kdyby víc lidí poslechlo své ambice stran sportu a toužili by po olympijské medaili v rychlobruslení nebo na horském kole, páč by jim pak třeba došlo, že Sáblíková nemá vůbec žádnou povinnost se stojit jim do vkusu jen proto, že je žena, a my tak nějak furt přisuzujeme ženám hodnotu jen podle toho ksichtu. I když nás můžou ve všem ostatním strčit do kapsy.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:39

Hele těšmě se na biatlon, i když Gábina je teď po nějakém zranění. Tam to hodnocení vzhledu beru, protože Gábina se fakt snaží a její líčení na závody nabírá každým rokem větší grády. Letos to vidím na tmavší konturu rtů nebo pořádný obočí spíš.

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:42
Reakce na Karja:

Já radši umřu nudou jinak