Ne, to se nedá číst, nedá!!!
VIP zjevy
Na to první teda nemam sílu, ale ad druhý link bych se chtěla Lilie optat, zda někdy zaslechla něco o antikoncepci, to se nevidí taková kr*va.
Mariem může Janečka klidně poslat do háje, pokud jí jde jen o materiální zabezpečení - je dost schopná a dost zajištěná.
No my to máme taky natočený, náhodou, i když se to teda dalo čekat, že to někdo v takové situaci zvěční.
Mně ani nevadí to natočení, nebo zveřejnění (i když to už trochu...
). Točil to jeho syn, záměrně. Mě spíš dostal ten způsob: "hej, všichni teď dávejte pozor, jdu žádat o ruku". Fakt se prostě obrátil na lidi v restauraci....to bys musela vidět. Bohužel teda po rozvodu to video stáhli...:-)
Rozvodové nepostnul?
Tam hrál bohužel špatnou roli
No...na ní se příroda vyřádila musim říct, eště, že měli ten rybník ve vsi))
tak pardon, u nás na vsi nemáme rybník, ale nádrž
dokonce Pilskou ![]()
to nic nemění na tom, že jí to vůbec nesluší.
Jsem vzdycky spoluzackam, co chtely dite a 90% z nich jedine holku vzdycky rikala, ze dcera je obrovsky riziko a s optimalni sebereflexi by vetsina mela chtit kluka, mit fotku Sablikovy, vysvetlovalo by se mi to lip, kor kdyz vetsina nema nadrz![]()
Jakože než ‘ošklivou’ dceru, tak radši žádnou? Že ty si zase vtipná?
Snad ne čeští Backhamovi!
No to každopádně!
Já to věděla!
Ukaz mi serednou zenskou, ktera je ta to rada hele, ja jsem pragmaticka![]()
Jako mít legraci ze Sáblíkový je trapný, ona se tím neživí, nestojí o to, nemůže za to a je prostě nejlepší v něčim jinym. Navíc to zas není taková hrůza, je to sympatická holka a kolena má dobrý.
Ale já můžu mít legraci ze Sáblíkový stejně jako z Kristelový, to se nekompenzuje "zásluhama", nevim co s tim má co dělat čim se živí, vyhastrošila se neskutečně a když mi k tomu napíšou, že vypadá "velmi žensky" je to k popukání
No já vidím rozdíl mezi vyhastrošila se a že je ošklivá, a má být ráda, že měla na vsi rybník. V tvém uvedeném případě vidím rozdíl v tom, že Kristelová o sebe viditelně pečuje a má o tuhle oblast zájem (i když výsledek je rozpačitý) a prostě se živí ksichtem a tím, že je mediálně známá. Sábliková ne, je to sportovkyně a narozdíl od jiných jako třeba tenistka Hlaváčková, nikdy nedávala najevo, že by měla o modu či vzhled nějaký zájem, naopak vždycky naznala, že se v tom fakt plave.
Ale dobře, tak je ti sympatická, má medajle, je snaživá, milá, zlatá, já nevim co, ale to neznamená, že se nesmí říct, že je ošklivá, protože prostě je
Proti tomu nic nemám, ale ty další vtípky o rybníku, fotkách pro nastávající matky, šerednosti tomu dotvořily něco jinýho, než suché konstatování, že neni hezká a modně mimo. No jo neni to Kim ani Babiška, měla by se holka popřešívat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí