VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:45
Reakce na Mutziputzi:

No je otázka, co nebo kdo je podle koho šerednej, víš..mně se určitě některý lidi nelíbí: ale rozhodně bych netvrdila, že sou šeredný, ani Sáblíková není šeredná, jen se blbě oblíká a maluje. Ty si asi přísnější, nicméně asi nejsi arbitr?

a teda, já sem rozhodně vizuálně znevýhodněná a přesto sem na světě ráda a nijak po ‘kráse’ netesknim. Nebo takhle, nepřijdu si omezená svým ksichtem.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:46
Reakce na Tak Betty:

aha pak tomu asi rozumim jinak. pro me to je ekvivalentni treba pojmu "sexy"

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:49

Sáblíková bude ten typ, co bude nejlíp vypadat “na starý kolena”. Znám její téměř kopii a jako mladá to byl děs, pan Burns v sukni, no a teď (30+) je fakt moc pěkná.  

Offline Janulik03
20318 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:50
Reakce na Luna:

30+ je na staré kolená????

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:50
Reakce na Luna:

z tveho postu nepekne vyplyva, ze stara koleny jsou tricet plus  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:52
Reakce na Ounz:

Jasně, když píšu, že je někdo šerednej, tak dle mého zcela logicky mně! přijde šerednej, můžeme se bavit o tom, že budu psát ošklivej, ale proč, že jo. Já nikoho kvůli ksichtu neznevýhodňuju a už to tady bylo párkrát jako vždy zmíněno, po nikom nechci, aby se předělával do mýho vkusu a lepší svět neni plnej olympioniků, to zas je jenom manifest intelektuála po osmistéšedesátédeváté.

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:53
Reakce na Luna:

Sáblíkový je 30, to u ní začne pozdějc co?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:57
Reakce na Luna:

Na staré kolená 30+? 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:00
Reakce na Mutziputzi:

Ty se tady teď bráníš jako bych tě nějak osočovala, ale tak já nevím, co ten post o tom, že bys většině maminek ukazovala fotky? Nebo nastavovala zrcadlo? Nebo jak to bylo? Kdyžtak prosímtě odpovidéj mně na to, co sem ti psala já a ne na to, co ti psal někdo jinej, nebo se na to úplně vyser, moc nemám ráda tohleto tvoje častý ‘ vy holky z jednoho pytle mi píšete’ - nedělej to, my tu nejsme organismus s jednim mozkem.

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:08
Reakce na Mutziputzi:

Hoď sem fotku ksichtu a my ( kaminy ) ti řeknem, jestli máš chtít radějc holku nebo kluka.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:11
Reakce na Janulik03:

jinx paktofonika   No tak to vyznit nemělo. Tak jinak: Od 30 to bude jen lepší, což už teď vlastně je, no a v 50 muže vypadat skvěle. Já na tohle hraju, u mě to zatím celkem funguje. Stary kolena se jenom tak říká 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:13
Reakce na Ounz:

Prosim te, tak reaguj jenom na to co se tyka tebe a budeme vsichni spokojeny, ja i vy

Co s maminkama je k nepochopeni taky nevim

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:16
Reakce na Řvousenka:

Hoď sem fotku ksichtu a my ( kaminy ) ti řeknem, jestli máš chtít radějc holku nebo kluka.

Uz jsem ji sem, kamino, davala, ja samozrejme klidne 10 princeznicek

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:19
Reakce na Karja:

No já vidím rozdíl mezi vyhastrošila se a že je ošklivá, a má být ráda, že měla na vsi rybník. V tvém uvedeném případě vidím rozdíl v tom, že Kristelová o sebe viditelně pečuje a má o tuhle oblast zájem (i když výsledek je rozpačitý) a prostě se živí ksichtem a tím, že je mediálně známá. Sábliková ne, je to sportovkyně a narozdíl od jiných jako třeba tenistka Hlaváčková, nikdy nedávala najevo, že by měla o modu či vzhled nějaký zájem, naopak vždycky naznala, že se v tom fakt plave.

praveze v tom plave, tak by mela na takovouhle udalost pozadat o pomoc odbornika. kvalitni stylista udelal peknou zenskou i z horsich pripadu. to, ze ji moda nezajima, v tom podle me nehraje roli. kazda zenska se chce libit a vypadat dobre, urcite i sablikova

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:23
Reakce na Mutziputzi:

Aha, tak konec diskuze,je potřeba mě utřít..

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:26
Reakce na Luna:

ehm... prosim... a jak je to u nas, ktery jsme v detstvi byly krasny holcicky, nad kterejma se kazdej rozplyval? plati, ze 30+ uz to bude jen horsi a horsi? :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:28
Reakce na Luna:

Tak ešte pol roka a konečne sa to po toľkých rokoch začne zlepšovať.. Už sa neviem dočkať 

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:29
Reakce na razorblade:

no.. bohuzel to muze byt:-( nejhorsi jsou ty roztomile holcickovsky naducany tvaricky. tem vyzablym nosatym totiz nema co spadnout pod bradu:p

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:40

naducany tvaricky mi zatim drzej. ale pocitam s tim, ze jednou jim bude muset nejakej pan doktor pomoct :D

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 12:44
Reakce na razorblade:

tak do čtyřiceti to vydr, neboj:-)