A někdo může mít kolik chce prachů, z jakýchkoli zdrojů, ale nic extra nevymyslí, takže prachy akorát rozfofruje, ale nerozmnoží.
VIP zjevy
Ta Lilia, co se rochní v těch potratech, to je ta Janečkova? Nic proti osobnímu rozhodnutí, ale takhle se v tom veřejně pitvat... ![]()
Jo, je to ona. Docela mě to u takové ezopipiny překvapilo, že jde dobrovně na potrat - dvakrát! a ještě to pak rozmazává v článcích. Jako vážně - to se neumí chránit? A jak si to odůvodnila? Milé dítě, zrovna není vhodná doba, musím dělat karierétu v ezobyznysu a učit ženy jak dosáhnout orgasmu, ale pustím ti lodičku a hezky se rozloučíme? Nějak mi to hlava nebere
Já taky zpívám a tančím, ale svět není lepší, protože můj pes u toho z neznámýho důvodu vždycky dostává záchvaty
Desny OT, mas novyho psa? Ja si nechavam psi a spol vlakno vzdycky nakopnec jako dezert, ale jeste jsem se k tomu konci porad nedopracovala, tak jsem desne pozadu, tak se zkdyatk omlouvam!
Mám novýho psa. Ale celkem nic se nezměnilo, záchvaty při mém tanci a zpěvu dostává stejně jako ten první
A nezměnilo se ani jméno - já mu ho nedala, už jsem ho s ním adoptovala. Vlastně to byl jeden z důvodů ![]()
ze je to buldocek, sim sim sim!!! ![]()
Jasně že jo, copak to mohlo bejt něco jinýho snad?! ![]()
Ach ach och, jestli je v prislusnem vlakne fotka tak to mam dneska vecer za ukol!!! Uz je to skoro rok co nemame Arnolda a fakt teda na psa neni cas, to nemuzu mame udelat :(
Janeček vytvoří algoritmy pro společnost RJS, a ta i díky nim obchoduje na světových derivátových burzách. Vydělali velké peníze a investují do spousty sympatických projektů, jako je DOX, investiční fondy do umění, do vína... Prostě většina věcí kolem Janečka je v pohodě, ale ty jeho vztahy...
.
Mně je Janeček celkem dost sympatický, hlavně pokud jde o ty jeho projekty. Navíc, je v něm něco... přitažlivého. Podotýkám, že jde silně proti mým oblíbeným typům (tmavé vlasy, tmavé oči), takže si to neumím úplně vysvětlit. I když si odmyslím ty jeho prachy, je tam něco... nějaká třaskavá směs geniality a asociálnosti, příjemný hlas, pohled... Takže pro jeho "oběti" mám do jisté míry pochopení. ![]()

hmmm, Janeček... mně připomíná moučného červa :-)
On má i naživo charisma, mně se líbí tyhle typy chlapů, kterým i když sedí nic nepřetéká přes pásek... Ale tohle veřejně prezentovaná mnohoženství není vůbec sexy... A kdybych chtěla drbat, dnes na fb jeho exmilenky psaly, že je zatím jen komplex...![]()
To by me zajimalo z ceho ma pan komplex hehe
No ale
i kdyz zase zatraceny milenky nebejvaji objektivni ![]()
Ono vetsinou vic bab = honeny ego, tak se tomu moc nedivim teda.
AJ aj, tak me ho nakonec bude snad jeste lito nebo co ![]()
někdo se bude muset obětovat a stát se jeho novou milenkou. nemělo by to v jeho případě být tak těžký ![]()
Zeptám se Doležalový...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí