Obvykle je popisován jako geniální matematik.
VIP zjevy
určitě si vzpomeneš, před pár lety si začal dělat reklamu s nějakým tím hnutím za dobrotu lidstva nebo co, pomatenec od pohledu. jo už vim, chtěl změnit volební systém. prej to vypočítal
no, geniální matematik možná je, ale hlavně, jak už tu někdo psal, je to protekční synáček exponenta minulého režimu
Já o něm vím, že má svou nadaci v sociální oblasti, pak se angažuje v nějaký nadaci proti korupci a že koupil výsypku s lithiem na Děčínsku.
A že prej otec byl u StB, to jsem četla, to nevím jistě.
Pokud si to dobře pamatuju, tak Janeček je geniální matematik, a díky tomu naprogramoval počítače, které za něj velmi dobře obchodují na burze.
no, geniální matematik možná je, ale hlavně, jak už tu někdo psal, je to protekční synáček exponenta minulého režimu
Že se jako chlap chová jako blbeček prosim, ale vyčítat mu otce exponenta mi nepřipadá fér, toho si nenaprogramoval
Ale prej pro to programování využil otcovy prachy.
tak za to samozřejmě nemůže, ale myslím tím, že rozjezd jeho podnikání nebyl jen tak "v garáži" zřejmě, ale původ budou mít ty peníze docela jinej. to je třeba pro vytvoření mého osobního názoru docela důležitý, jestli si někdo vydupal firmu od základů nebo mu na to dal papínek z bůhvijakých zdrojů
Kdyby si je půjčil v bance je to IMHO to samý, za papínka nemůže a představa, že exponovanýmu otci odbojářsky půjčku (pokud teda byla) odmítne by mi připadala poněkud přepjatá
Dnes ti musím dat za pravdu. Inokedy ma teda riadne ser...., ale dnes súhlasim. ![]()
odmítnout určitě ne, proč? jen teda s prachama do začátku je to výrazně snazší (a že nejsou "čistý" to někomu vadí a někomu ne, chápu), takže na génia podnikání si udělám názor podle toho, jestli začal sám nebo jestli mu někdo pomáhal. nic víc bych v tom nehledala.
Tak ono máloco bez peněz na začátku jde, kdyby byl idiot peníze rozfofruje a nic, zřejmě se nestalo, předhazování papínka je podpásovka prostě
Vidiš, hájim i vošklivýho zrzouna![]()
Sledujem ťa. ![]()
ja si nazor s dovolenim delam sama. ze vsech dostupnych informaci.
dělej, ale kdybs byla na jeho místě vůbec by se ti to nelíbilo![]()
urcite by ho to rozplakalo
Jeho jakýkoli krok ani reakci si netroufám odhadovat, zdá se býti příliš excentrickým i na mě![]()
Taky se o něm píše jako o dobroserovi
(stále Janeček)
urcite by ho to rozplakalo
Ano, celou cestu do banky by plakal ![]()
Ale bývalá přítelkyně mladýho pána u něj dělala chůvu nebo co, prostě hlídala haranty, a prej byl hrozně fajn, i ta jeho první žena. Jakože byli normální. Tak se možná pomát až pozdějc...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí