![]()
VIP zjevy
Já taky zpívám a tančím, ale svět není lepší, protože můj pes u toho z neznámýho důvodu vždycky dostává záchvaty
...no, mně vždycky moje děti říkali:"...mamíí, nezpívej si, proosííím..."![]()
Já už radši o všech tvrdim, že jsou krásný, lidi bez smyslu pro humor jsou jinak nasraný a to lidumil nechce, Pavel je krásnej a vtipnej![]()

Tak tahle kauza mě fakt baví:-)
No tak to mu nedělej, jenom tanči prosim tě!
Ano, mně to říkají taky. A já jsem to své matce taky říkala, přitom zpívá hezky, ale je to “trapná matka”, žejo...![]()
...jojo, taky jsem to své mamce říkávala![]()
![]()
A vlastně i to, ať netancuje, když ji to na nějakej song chytlo![]()
![]()
Ja na ní vždycky úplně zapomenu!
http://www.elizabethlore.cz/2017/10/victoria-beckham-estee-lauder-skin.html

já si zas pohledem na tyhle výplody vždycky víc a víc uvědomuju, že žiju v sociální bublině
Nejsi podobný stělesnění jo?))
no dokonce žádný podobný stělesnění ani osobně neznam. totální loser prostě![]()
Já jsem si svých věcí vždycky vážila a faktem je, že to někdy celkem přeháním. Je pár kousků, kterých si tak vážím, že je nedokážu ani používat. Máte to taky tak? Je něco, co prostě používáte minimálně? - v jejím případě to bude asi mozek.
ale jenom kousek!![]()
Kdo to zase je?
No, nicméně jsem se dozvěděla, že existuje asi nějaký pan Balayage a pan Ombre, páč jsou všude velkýma písmenama, budou to jistě nóbl lidé.![]()
![]()
Ty mam já na hlavě, dobrý kluci, už jsou prej de mode, ale mně chlapci poměrně elegantně řeší neschopnost chodit k holiči aspoň po 4 měsících, dělam že to tak je schválně![]()
Jinak Elizabeth je fenomén, její blog je hardcore od svýho založení, vypadala ještě mnohem hůř, to by člověk snad ani nepředpokládal, že je možný))
Mně se Elizabeth líbí, jak vzhledově, tak i osobnostně. Jako není to zrovna inteligenční extratřída, ale jinak mi přijde jako rozumná a i milá žena, která je i dost schopná. Jako stylově to jde úplně mimo mne, ale narozdíl od té fakt nemožné Kristelové mne nenutí k triple facepalmu.
Asi máš pravdu, včetně srovnání s Kristelovou, nicméně Elizabeth je možná spíš než cokoli jinýho jak z jiný planety, je taková mimózní prostě.
EDIT: Ty našitý balony asi 3x větší než má Dara zde nevadí? Poněkud selektivní soudy člověče
![]()

Já se úplně stydím zeptat, ten Janeček... kromě toho, že je miliardář .. to je kdo? V čem podniká nebo co to je za týpka? Já jsem ho až doteď nějak nezaznamenala. Vím, můžu si asi ty informace najít sama, ale vy mně to tady určitě napíšete jasně a stručně. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí