tak to me zabilo.
@Jiná Realita Nejaka kriminalka Anděl?
Tak beru celej den zpet, je to loterie![]()
tak to me zabilo.
@Jiná Realita Nejaka kriminalka Anděl?
asi jo, viděla jsem jen kousek, hrál tam takový hezounek a jedna známá herečka, kterou si nevybavuju, ale má podobnou sestru (popis jak noha
).
VIP vraždy?
ha, jo, a ta herečka je norrisová ![]()

Joj,ta nozka ![]()
čím víc lesku, tím luxusnější silonky ![]()
Já nejprv myslela, že mí BÍLÝ silonky ![]()
taky jsem se tou jasnou parodii Janecka pobavila, i herce vybrali vizualne podobneho
Milující matka týrající vlastní dceru...to se bohužel vzájemně nevylučuje. Jen je to taková pokřivená láska, dělá to "v jejím zájmu".:-(
Edit: Debata se posunula, dočítám se zpožděním, nechci to zase rozjet, nene...![]()
Ta Lilia, co se rochní v těch potratech, to je ta Janečkova? Nic proti osobnímu rozhodnutí, ale takhle se v tom veřejně pitvat... ![]()
Nevím, jestli bylo lepší číst tuhle diskuzi ráno, abych byla nasraná celý den, nebo večer, abych z toho nemohla spát.
Nejlip vubec a radsi vyrazit pomahat a chranit, za tebe to nikdo neudela
mně se tenhle líbí, a to tak, že dost
pod zmiňovaným popisem si představím spíš tohle a ten se mi teda nelíbí
![]()
Já už radši o všech tvrdim, že jsou krásný, lidi bez smyslu pro humor jsou jinak nasraný a to lidumil nechce, Pavel je krásnej a vtipnej![]()

To je nějakej Kelly, ne?
je. Ale přijde mi, že to je tim, že nemá ty mužský atributy a vypadá jak holka, trochu. Jinak von fakt každej z tý trouby pánubohu nějakej vypad a musí se s tim poprat, jak umí, no
Voni všichni z tý rodiny vypadaj jak selata...
Ale pěkně zpívaj a hrajou, kdybys radši zpívala a tančila a nechtěla aby vypadali jak chceš ty, svět bude lepší!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.