Ja zadny doporuceni nepotrebuju, jestli sis vsimla, tak jsem ani zadny nedavala, popisovala jsem jen svuj dojem.
Souhlasim, ze to OT muzem uzavrit.
Ja zadny doporuceni nepotrebuju, jestli sis vsimla, tak jsem ani zadny nedavala, popisovala jsem jen svuj dojem.
Souhlasim, ze to OT muzem uzavrit.
Já myslím, že se k sobě hoděj ![]()
O kristelove bohuzel nemam informace, ale nejake novinky bych ocenila ![]()
Edit: tak uz, esteze, vsechno v normalu :D
Bezďák jí bere do kina

Z fotky z výtahu by se za 30 let mohlo stát #metoo![]()
Já myslím, že se k sobě hoděj ![]()
no to nepochybne. Jsou takovi nechutni, oba.
Přesně.
Jé, to je škoda... Já ti ji pošlu, už jsem to slíbila i paktofonika
No je to těžce OT, ale těším se strašně ![]()
Určitě mi ji pošli :-). Zanakupujeme spolu jindy...
Fakt by mne zajímalo, jak jsi tenkrát vypadala, měřila, vážila.
nezlob se na mě, ale mě tyhle výkřiky o 45 kilech přijdou jednak strašně debilní a druhak strašně rouhačský, 45 kilo maj děti na základce a asi tak 1% dospělých ženských průměrný výšky.
Stacilo, mazu, odcházím a radši budu jenom sledovat Kristelovou.![]()
Mně je normálně toho Řepky líto, vždyť to byl prostě jen kluk, co dobře kopal fotbal, trochu horkokrevnej teda a na život třeba i hloupej, ale stejně tu Kristelovou si snad nezaslouží ani ďábel:-D:-D.
Ale je to hrozný.
Bezďák jí bere do kina

Co má asi v týhle kabelčičce za poezii? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.