Doteď jsem neotevřela jedinej článek o kauze Janček a jeho ženy, až dnes... No tvl, co je? Co ty fotky?
Tohle si nechám ujít, zlatá Káča.
VIP zjevy
Perte sem nekdo Kristelovou, na Instagramu me zablokovala a jsem cela uplne lacna!!

Bože to je vosel![]()
Marne premejslim jestli je mezi mistnimi celebritami vetsi tupec nez Repa, to i ten Koptik ma vetsi esprit
Perte sem nekdo Kristelovou, na Instagramu me zablokovala a jsem cela uplne lacna!!
čím sis to zasloužila?
Ani jsem nepipla, netusim
Mňa by hlavne zaujímalo čo na ňom vidí Kristelová.
...leda by Kristelová chodila sem a četla to tu...
Tak najit si nekoho normalniho, nehodi to ani radek v bulvaru, Blazkova nikoho nezajimala
No a u těch fotek od paktofonika jsou komentáře typu:
❤️❤️❤️ Bože vy ste nadherni
❤️ Nic si ze závisti okolí nedělejte bla bla blaaa melu melu kávu furt dokola
Výživnej mi přišel příspěvek, kde Řepka sedí na stoličce v kuchyni v teplakach a datluje do mobilu a Kačenka píše zlým závistivý idiotům jako jsme my, že Tomáš SÁM!!! odpovídá svým fanouškům.![]()
Já bych chtěla, aby mi Kačenka podala důkaz, že má její kluk horní zuby hlavně))
mně řepka přijde děsivej a divím se, že se ho katka nebojí.
když vidím ten neustálý lesk šílenství v jeho očích ![]()
"Výživnej mi přišel příspěvek, kde Řepka sedí na stoličce v kuchyni v teplakach a datluje do mobilu a Kačenka píše zlým závistivý idiotům jako jsme my, že Tomáš SÁM!!! odpovídá svým fanouškům.
"
Tady u těch příspěvků si taky vždycky musím zvednout bradu.
No ale ty geny! Bude to tu samej matematikej génius,to se hodí ![]()
Teda ale ta Mariem je tak hezká a von si nabrnkne takovou knedlici bláznivou![]()

Nikdy jsem nejedla kebab a teď vím proč!
Turecká důchodkyně vypadá o půlku mladší. Může za to prý kebab

vždycky jsem si říkala, proč ten botox mají v krabicích od kebabu...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí