ježíš no jo! Jsem blbá, dnes stačí si vzít/otěhotnět/vyfotit se s kdejakou "celebritou", popřípadě drahou polovičkou "celebrity", když je nejhůř, a už je člověk jedním z nich. By mě zajímalo, jestli v tomto popřípadě byl Slováček první, kdo se chytil, nebo už byla slečna zoufalá.
VIP zjevy
Dámy, vy tomu ale vůbec vůbec nerozumíte, nejde vůbec jen o okamžitý finanční profit. Slečna si přes Felixe otevřela dvéře do velkého světa. I kdyby jim ta velká láska nevyšla, je už jednou provždy celebrita! Přece! ![]()
Mám pocit, že o ní někde mluvili jako o "výtvarnici" či co - tak jí třeba známost s celebritou otevře víc možností, k výstavám a tak podobně.
Vivaldi to zařídí ![]()
Obávám se, že velkou měrou ke společnému majetku přispěla Patrasová....klidně bych odhadla, že vydělává (nebo vydělávala) víc než on. Však si teď i někde postěžovala, že mu tu slečnu vlastně financuje....
Slováčka mám trochu spojeného se Studnou
.

Přesně. No a ještě rozkvetlou krasavici ![]()

Už jsme dlouho neměli tuto vysoce distingovanou dvojici:

Tak vidíte. Člověk přece nemusí utratit za outfit statisíce, když má vkus.
Chtěla jsem něco napsat, ale nemám slov. Myslíš, že používají stejnou barvu na vlasy? ![]()
Zjevně ano. Nastávající otec si možná nechává schválně trochu interesantních šedin ... ono to pak vypadá naprosto přirozeně!
Děkuji, od srdce jsem se zasmála ![]()
Kate v noční košili. 
Ty šaty mají navíc hrozně divnou délku a Alexandrovi se příliš nepodařilo ani sesadit vzor...

to je jako mcqueen?
vypadá to jak z tesca.
to je jako mcqueen?
vypadá to jak z tesca.
Ano ano, McQueen. Zdroj zde:
Kate rocks gold-winning look in Alexander McQueen at Olympic reception
Zjevně ano. Nastávající otec si možná nechává schválně trochu interesantních šedin ... ono to pak vypadá naprosto přirozeně!
Akože si farbí len tú šticu na vrchu hlavy a zvyšok necháva prírode aby to vyzeralo prirodzene? :D
My sa smejeme, ale ja som videla postarší manželský pár, ktorý mal totožnú farbu na vlasoch, len chyba lávky bola, že pán mal k tomu biele obočie a bradu. Vyzeral úplne úplne prirodzene ![]()
spíš nosí manželé princovi tupé od stejného parukáře.
paní fialková stále vypadá, jako by nosila nepovedenou paruku.
Ano ano, McQueen. Zdroj zde:
Kate rocks gold-winning look in Alexander McQueen at Olympic reception
Kate by si mohla vzít na sebe rozthaný pytel od brambor a v bulváru by stejně napsali, že to bylo pretty.
Uááá, Trávníček a jeho Květinka nikdy nezklamou!!!

to mě fascinuje, jsou jak přes kopírák... jen je ta současná už o 32 let mladší, ta, co se s ní rozvádí (ta vpravo v těch hnědých šatech, kdybyste náhodou tápaly) je mladší jen o 14 let. Dennis Quaid, 62 let...
no já nevím, viděla jsem její jiné fotky a jako přes kopírák mi nepřišla, přišla mi spíš typem jako dominika mesárošová - takový ten měkký typ, neumím to popsat. podle mě jí tahle fotka dost lichotí.
tak beru zpět, rozměklá není, ale divná je stejně. navíc jí fakt nesluší ten model.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje