Tak to mi uniklo. Mně se moc líbila látka a střih, jestli sedí Kostkové jsem vlastně moc nevnímala.
VIP zjevy
Jako by si z oka vypadli, co
?

Já když ho vidím (Slováčka), tak se mi vybavi Vivaldi a musím se hrozně smát. Nečetla jste některá ten rozhovor s Laco Déczim?
Nevím, který rozhovor konkrétně, ale on zmiňuje Slováčka skoro v každém rozhovoru, a skoro vždycky se u toho můžu potrhat smíchy. Vybavuji si jeden myslím z magazínu HN, kde bylo něco jako: on se tam vhemznul, jako že je hráč, ten... no... ten s těma vyvalenejma očima... U Veselovského v DVTV to byl taky nářez :)
Jo, jo, přesně tyhle rozhovory jsem měla na mysli. Že jak se v orchestru začal prosazovat ten, co "točil tím klarinetem", tak spousta lidí odešla. A jak ho neměli rádi, tak mu kvůli těm jeho vyvalenejm očím říkali Vivaldi. Furt se tomu musím smát, kdž teď někde Slováčka vidím.
Já když ho vidím (Slováčka), tak se mi vybavi Vivaldi a musím se hrozně smát. Nečetla jste některá ten rozhovor s Laco Déczim?
Já viděla akorát ten jeho rozhovor s Veselovským v DVTV. Tam to zmiňoval až skoro úplně ke konci, jestli si dobře vzpomínám
. To přirovnání k Vivaldimu jsem tehdy úplně nepochopila, protože mně osobně z jeho portrétů nikdy nepřišlo, že by měl oči vyvalený tak extrémně jako Slováček. Nicméně ta Lacova averze vůči němu byla nepřehlédnutelná
. A vůbec celej ten rozhovor neměl chybu
.
Ale né, to je kvůli "vyval(it)" a "vival(di)", skladatelovy portréty netřeba studovat!
Jo ták, konečně mi ta narážka došla, díky
. Jsem měla nějaké pomalejší zapalování
.
Jo, jo, přesně tyhle rozhovory jsem měla na mysli. Že jak se v orchestru začal prosazovat ten, co "točil tím klarinetem", tak spousta lidí odešla. A jak ho neměli rádi, tak mu kvůli těm jeho vyvalenejm očím říkali Vivaldi. Furt se tomu musím smát, kdž teď někde Slováčka vidím.
To jsem v zivote neslysela, ale ted mam druhy vanoce ![]()
To je vtipný![]()
To jsem v zivote neslysela, ale ted mam druhy vanoce ![]()
To je bozi. Laco je zabijak.
Ja jsem se zas jednou odbourala, kdyz byl kdysi v Noc s Andelem, kde rikal: "No...rychle, jak se jmenuje ten Vietnamec v ruzovym saku...? Jo, Karel Gott..."![]()
A viděly jste někdo Páru nad řekou? Dokument o Lacovi a dalších jazzmenech? Hrozně bych to chtěla vidět, ale do našeho Padákova to ještě nějak nedorazilo :-/
Pardon, reakce na Garfie to být neměla.![]()
Ja se tomu Vivaldimu smeju uz druhej den...![]()
Jo, Vivaldi je boží, taky mi to podstatně vylepšílo den! :-D
Že se vám taky stýská po Míše? Chudinka nám plesniví![]()
https://www.super.cz/458449-navrch-huj-noskova-se-na-setkani-k-plesu-upiru-chlubila-silikonovymi-vnadami-jeji-prudusky-ale-skryvaji-plisen.html
(Jak to vložit funkční?)

rado sa stalo ![]()
Ja se tomu Vivaldimu smeju uz druhej den...![]()
Ja taky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje