VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 16. října 2016 17:05

Já vím, že je docela laciné si z těch dvou utahovat, no ale nejde to, nejde se tomu bránit!

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 16. října 2016 19:54
Reakce na Guinea Pig:

Ale no tak, taková čistá láska! Jestli vy nezávidíte, ehm, jestli ty nezávidíš :) (joke, prosím)

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 16. října 2016 20:27
Reakce na Torrah:

No jistěže závidím! Kdo by nezáviděl toho rozkošného pána (Vivaldi ehm pobavilo) s bříškem a sedmdesátkou na krku, že jo. Konečně bych měla prachy na luxusní "tygrovaný" kabátek jako správná nákupná maniačka.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 16. října 2016 20:50
Reakce na Guinea Pig:

Jsem teď jak uhranutá sledovala ten smajlík, co máš v odpovědi. Chvíli mi trvalo, než jsem pochopila, co znázorňuje. Si je tady budu muset projít, kluky ušatý smajlový, zdá se, že mám mezery ve vzdělání.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 16. října 2016 21:12
Reakce na Torrah:

Na vztah slováčka a té malířky se ostatně hodí i můj oblíbený:

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 16. října 2016 22:02
Reakce na Guinea Pig:

Tak keď Dáda má svojho "italského hřebce"... Trápni sú obaja 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2016 22:16
Reakce na Luna:

To je bozi. Laco je zabijak.

Ja jsem se zas jednou odbourala, kdyz byl kdysi v Noc s Andelem, kde rikal: "No...rychle, jak se jmenuje ten Vietnamec v ruzovym saku...? Jo, Karel Gott..."

Jo Laco!  A nechybělo málo, a byl to můj tchán (domlouvalo se to ale když mi bylo asi pět). 

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 16. října 2016 22:30

on je pan Slovacek nějak bohatý? Nebo slečně stačí jen ta veřejná (trapnost) sláva?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:35
Reakce na artefakt:

Nejbohatší na jakého slečna dosáhne bych to tak viděla ;-)

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 17. října 2016 15:45
Reakce na Mutziputzi:

chuděra

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 17. října 2016 17:06
Reakce na artefakt:

on je pan Slovacek nějak bohatý? Nebo slečně stačí jen ta veřejná (trapnost) sláva?

Já jsem v nějakém důvěryhodném plátku u snídaně v místní kantýně četla, že je enormně bohatý, a že proto je obtížný případný rozvod s Dádou. Nevím, zda je možné si hromady peněz "vyklarinetovat" nebo je z dobré rodiny...Kamarádka je výborná violistka hrající střídavě v Berlíně i u nás a teda pětistovkama si doma netopí, tak těžko říct.

Každopádně při pohledu zběžném i důkladnějším jsem přesvědčená, že nějaký prachy mít musí. Prostě musí.

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 17. října 2016 17:32
Reakce na Guinea Pig:

taky se mi nezdá, ze by si tím vydělal kdo ví kolik. Ale banka dnes půjčí kde komu, aby nebyla slečna ještě jednou nepříjemně překvapená :-D ale neumím si to představit, ani za zlaté tele nebo prase nebo jakékoli jiné zvíře větších rozměrů

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 17. října 2016 17:45
Reakce na Guinea Pig:

Jestli hraje  v nějakém symfonickém orchestru, tak si asi nebude topit ani stovkama.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 17. října 2016 17:56
Reakce na Guinea Pig:

"Nevím, zda je možné si hromady peněz "vyklarinetovat" nebo je z dobré rodiny..."

S tou rodinou nevím, ale jinak, vedle klarinetu je tu i saxofon, léta působil i jako dirigent, sem tam něco složil, takže tantiémy, před revolucí 17 let  jako sólista Orchestru L. Štaidla a tam se taky bída s nouzí zrovna netřela...

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 17. října 2016 17:57
Reakce na artefakt:

Tak je mi to blbý, ale pavlačově jsem si to teda vygůglila. Stydím se, ale co už. Tak prý má jejich vila na Vinohradech cenu asi 41 milionů, pak mají chatičku a pak spolu nějaké nahrávací studio nebo filmu, která se zabývá hudební produkcí? Tak něco. Takže na nějaké velké akce v Pařížské bych to neviděla.

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 17. října 2016 17:58
Reakce na artefakt:

chuděra

Bože proč tu nejsou zelená ramena, zasypala bych vás i s Mutzinou měrou vrchovatou. Inu dobrá, budeme se projevovat jako civilizovaní lidé. Chuděra jedna, slepá, nechytrá.

Na druhou stranu není to pro správnou zlatokopku v podstatě ostuda, když se spokojí se starým opelichaným? Vždyť mladých neopelichaných pohádkově bohatých je taky hodně.

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 17. října 2016 18:03
Reakce na domenica:

"Nevím, zda je možné si hromady peněz "vyklarinetovat" nebo je z dobré rodiny..."

S tou rodinou nevím, ale jinak, vedle klarinetu je tu i saxofon, léta působil i jako dirigent, sem tam něco složil, takže tantiémy, před revolucí 17 let  jako sólista Orchestru L. Štaidla a tam se taky bída s nouzí zrovna netřela...

Třeba dobře investoval. Nezapomeňte hlavně, že jde o jmění společné. Dáda taky asi nebude z Chudákova.

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 17. října 2016 18:30
Reakce na Guinea Pig:

půlku dostane Dada, zbytek děti až se odebere do věčných lovišť... Jestli ona slečna se trochu neprepocitala. Jestli ona vůbec umí počítat :-D

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 17. října 2016 18:37
Reakce na VandaRybna:

Tak asi jí žádný mladý neopelichany nechtěl.

Online Sweet Potato
39946 příspěvků moje polička 17. října 2016 20:40
Reakce na artefakt:

Dámy, vy tomu ale vůbec vůbec nerozumíte, nejde vůbec jen o okamžitý finanční profit. Slečna si přes Felixe otevřela dvéře do velkého světa. I kdyby jim ta velká láska nevyšla, je už jednou provždy celebrita! Přece!