Na první fotce bych si ji i popletla s Gregorovou.
VIP zjevy
Všecko špatně. Ty šaty jsou prostě příšerný - blbá barva, lacinej materiál, divnej střih... účes naprosto děsivej a makeup přehnanej. Vypadá jak dojička, která se zhlídla v Martičce Gottwaldový.
Basiková nikdy nebyla extra krasavice a navíc je děsně nefotogenická. Což o to, za to nemůže... Ale že ze sebe na starý kolena dělá lacinýho diblíka, to je smutnej příběh.
Ne, pudrová růžová opravdu neomladí každého a na spodní prádlo seniorů taky není nikdo zvědavej, milá Báro ![]()
A vidím dobře šedivý odrosty? A ty špičatý boty ![]()
Ta podprsenka vypada jako sportovni na mirnou zatez
Ja takovou nosim na prochazky se psem, ale mam ji vzdy pod nepruhlednym trickem ![]()
Ty šaty samy o sobě ale tak špatný nejsou, jen prostě moc nesluší jejímu typu postavy - respektive není to střih na větší prsa. Jsou od Lazy Eye (sleduju je na fb, kde fotku sdíleli :D) a podle mě to určitě nebude z nekvalitního materiálu nebo špatně ušitý. Ale nezkoumala jsem to teda nějak blíž.
No nevím. To, co vidím na těch stránkách mě moc nepřesvědčilo. Jedině snad Kláře Issový to sluší, ale to je spíš tím, že je prostě krásná (a že nejsou vidět celý šaty) ![]()
Například tady to snad nemyslej vážně - nejen že ten černej pás je jak pěst na oko, strašlivě kontrastní, ale ještě ke všemu se ten materiál divně tahá a spodek sukně se zjevně nedá rozžehlit... a to je prosím promo fotka! "Umělé hedvábí", no potěš koště za ty prachy.
Ty šaty, na který odkazujete, jsou fakt celkem hnusný, to souhlasím.
Ale obecně se mi většina jejich věcí (nebo přesněji teda spíš fotek, co sdílí na soc. sítích, naživo jsem je neviděla) líbí. Třeba tady Vica Kerekes nebo tyhle staropanenský (jo, modelka vypadá docela mrtvolně, to se mi taky líbí
) nebo tyhle třeba. Ale jak jsem teď narychlo projela celou galerii, tak uznávám, že mají i dost diskutabilní kusy, to jo. Ty, co má Čvančarová, mi ale tak hrozný nepřijdou, tam jde spíš o celkově špatný styling a dost dělá i make up, nebo možná to světlo spíš.
Ty zelený šaty sice mají docela hezkou barvu, ale jejich střih je absolutně nevhodnej pro někoho, kdo má takovej typ postavy jako Čvančarová. Měla by respektovat to, že určitý věci se hodí jenom na éterické víly, což ona rozhodně není a asi nikdy ani nebude.
Šaty, co má na sobě J. Čvančarová by byly hnusný na komkoliv, v jakékoliv době. Mají hnusný střih, hnusný materiál, hnusnou barvu a hnusné zpracování. Navíc ignorují fakt, že na velká prsa prostě nemůžete mít cokoliv upnuté ke krku. Vypadá to ordinérně. Ne nadarmo, když potřebuju někoho omráčit na první dobrou, beru si rolák.
...souhlasím.
Souhlasím z vlastní zkušenosti :-D
Rolák! píši si :-)
ked stara mladou chcela byt....

a pozovacka madonny s kate moss

Tak mi tak nějak najednou stouplo sebevědomí..
to je jak když jdou dvě vyžilé pracovnice nahoru do svých pokojíčků....ta díra na punčoše tomu dodala poslední třešničku.
...no, ale musí i do toho roláku, aby měl ten avizovaný účinek, být správná nositelka...
Jí je 58, zrovna na té fotce s Kate Moss vypadá výborně, Kate vždy.
Copak nositelka...
Madonna se oblíkla jako děvka, chová se jako děvka, ale popravdě - vypadá fakt dobře. Sakra zachovalá děvka :-)
Kate Moss s dvěma dírama na punčochách a depresivním ksichtem vypadá daleko hůř.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje