Kate Moss no, jako mě to samozřejmě potěší to vidět![]()
VIP zjevy
Koukám na fotky ze Slavíků. Nevíte někdo, co je tohle??
Jsem doma s nemocnýma dětma, děsně se nudím, tak jsem to vypátrala: Je to Gottova druhá dcera Lucie s maminkou (Ivetou Kolářovou).
aha
(já si fakt nejdřív myslela, že to je třeba jen nějaká sranda...)
Musim říct, že Gotta mám i ráda, ale tento jackpot bych si i já nechala ujít, proto má asi takovouhle Máňu z Havířova![]()
Vím, že budu zcela OT, ale jako lokální patriotka se musím ohradit. Paní Gottová není z Havířova, ale z Opavy. Od nás pochází třeba Aneta Vignerová nebo Simona Krainová. ![]()
![]()
ale ta mladá slečna vážně vypadá jako někdo od grossů
každopádně ta starší je mi v obličeji hodně povědomá, ale zařadit ji nedokážu.
Aha, no tak vidíte, jsem myslela, že jsem na to přišla. Na této fotce teda zejm. maminka vypadá teda úplně jinak. Já jsem našla třeba tyto a tam teda podobu vidím - když si člověk přimyslí jinou barvu vlasů a profi líčení. Ale asi mám blbý oko (je fakt, že slečna na fotce bude asi mladší, než Lucie):

Opava a Havirov pro me jedno jest...neco ve vode nebo ten vzduch?![]()
Je pravda, že vzduch je u nás díky blízkosti Ostravy a Třince často skoro hmatatelný, ale zda to bude zrovna onen zázračný vliv to nevím.
Opava je na tom se vzduchem pokud vím, o něco lépe.
Mně ta starší připomíná Stočesovou.
To asi ty vlasy na pudla, Stočesová vypadá furt stejně...
Já se pořád nevzdávám myšlenky, že je to někdo z rodiny, protože bych řekla, že paní s pudlem na hlavě seděla vedle Gotta i v sále

Jo sedí. Ta jeho manažerka to asi taky nebude, ta vypadá příčetně.
Já už to vzdávám , připadám si už jak blázen, že to furt googlím. Ale ta dcera to fakt nebude, našla jsem nějakou fotku z června 2017 a tam má dost krátké vlasy, to by jí takhle nedorostlo. Asi je to někdo z Gottových blízkých přátel...
:-D. Ale jsi každopádně dobrá:-D
já mám dneska pocit, že na víc než prolízání bulváru moje mozková kapacita nestačí.
Nebude to Natali Ruden? Ten outfit by tomu odpovídal...
A mame zde vitezku!![]()
No, ta teda nemá dle googlu dceru, ale mohl to být kdekdo:-D.
Kate Moss no, jako mě to samozřejmě potěší to vidět![]()
Ale dávám jí plusové body za "doplňky", zvláště za ten živý a stylově oděný
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí