VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 20:25

já vondráčkovou moc nemám ráda, takže když řeknu, že jí ty šaty sluší, tak jí asi fakt sluší  ale někde jsem četla komentář, že tu bouli jí na hlavě česat neměli, a ztotožňuji se s ním. bez toho pufu by to bylo lepší.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 20:42
Reakce na brrr:

Mně taky přijde Vondráčková příšerná. Tedy myslím od krku nahoru. Makeup jak manda z vesnice na hasičském bále, účes hrozný.

Postava a šaty se mi líbí, výstřih nijak nevadí, ale ta hlava to zazdila. Vypadá opravdu staře. O dost starší, než je.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 20:45
Reakce na Dadoo:

už snad před rokem jsem viděla její ne výrazně fotošopované fotky a myslím, že tady je naopak dost vytuněná. buď byla na botoxu a spol., nebo jí ten makeup naopak velmi lichotí. před rokem vypadal zblízka mnohem starší.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 20:53

fakticky má 37? vypadá opravdu na ten středni věk:D

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 07:56
Reakce na Jiná Realita:

Taky tou dobou měla ještě celkem malý dítě, mohla být strhaná a teď už je to lepší.

viktorka_od splavu Mně teda připadá, že vypadá na svůj věk. Já už se radši neptám, jak mají lidi vypadat, aby vypadali na svůj věk:-D.

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 08:52
Reakce na Karja:

Souhlasím. Je stejně stará jako já a připadá mi, že vypadá na svůj věk přiměřeně. Já teda rozhodně nevypadám mladší. Trochu mě tady ta kritika znejistila, doteď jsem si nijak staře nepřipadala ;)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:08
Reakce na Pinot Noir:

no ale vy vypadáte z mého pohledu mladší než lucie zblízka.

třeba paní v článku níže má 33 let. já bych jí tipla určitě přes 40.

s kolegou jsme nedávno řešili, že nás oba šokovalo, že dvě kolegyně mají víc než 40 a už dost velké děti, protože obě vypadají tak na 30, od té doby chci chodit kanálama  

https://ona.idnes.cz/cukrarka-petra-stahlova-sladkym-se-nedopuju-fmq-/spolecnost.aspx?c=A171124_112424_spolecnost_jup

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:18
Reakce na Pinot Noir:

Přesně, já mám k Lucce ještě 10 let a tak nějak mám pocit, že mi spíš lidi říkají, že vypadám mladší, ale po této kritice si říkám, že to nemusí být pravda plus že ještě jednoho dne budu nešťastná, že vypadám jak Vondráčková:-D :-D.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:20
Reakce na Jiná Realita:

Ono je taky rozdíl, jak člověk působí na fotce a v reálu.Mmám jednu kolegyni s opravdu hodně vráskama, leckdo to nemá ani v důchodovém věku, jenže je věčně tak dobře naladěná, usměvavá a mladistvá, že jsem si tohoto neduhu všimla asi až po půl roce:-D.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:23
Reakce na Karja:

cukrářka v článku třeba ale žádné viditelné vrásky ani nemá, přesto na mě ze všech těch aranžovaných (!) a možná i upravených fotek působí mnohem starší, než kolik praví její věk. šlechtěná, ale starší. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:28

Já třeba mám hodně mimických vrásek kolem očí a přesto si troufám tvrdit, že vypadám mladší.

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:38
Reakce na Mutziputzi:

já myslim, že hodně dělá mimika a jak se člověk celkově chová a tváří, já na fotkách vypadám jako stařena, zvýrazňujou mu rýhy kolem pusy, ale jinak si nějak extra staře nepřipadám.

Ta pani cukrářka na fotkách asi starší vypadá, ale v pohybu to může bejt uplně jinak a může to bejt holka.

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:55
Reakce na Jiná Realita:

Z fotky to neumím posoudit, Lucii V. jsem viděla v pohybu, s mimikou, tak ji vnímám samozřejmě jinak než jen z fotky. Ale asi jsem pochopila, z čeho pramení to "vypadat staře" - já mám ten rozptyl věku, který mě neuráží, asi mnohem širší. Je mi 36 a pokud by mi někdo hádal 43, tak se rozhodně neurazím (sama mám s odhadem obrovský problém). Pokud by mi hádali 50, tak už bych se nad sebou zamyslela. Ale + 7 nebo 8 let mi nepřipadá jako problém. Takže jestli někomu Lucie připadá na 40 nebo 45, nějak to nejsem schopná chápat jako že vypadá starší - pro mě je 37 a 45 stejná generace, takže v cajku ;)

20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:58
Reakce na Pinot Noir:

Vondráčková je podle mě hlavně hrozně asexuální, to jí na mladistvém pelu nepřidá...Plekancovi se teda sakra musim divit

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:05
Reakce na Mutziputzi:

Asexuální, to je přesné! Nemám ji moc ráda, jako zpěvačka je příšerná a její dabing mi spolehlivě zkazí film. Ale staře podle mě nevypadá.

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:17
Reakce na Pinot Noir:

já jsem s Luckou chodila na základku (do jiný třídy) a na vejšce studovala jinej obor na stejný chodbě, takže jsem ji viděla párkrát tam, v tý době byla teda šíleně hubená a vypadala jako malá holčička. Já na ni mám pifku odmala teda, asi bych neřekla asexuální, ale mně přijde strašně afektovaná. Jedna známá s ní ale pracovala v divadle a říkala, že se s ní strašně dobře spolupracuje, že na sobě strašně maká (možná to na ní je takový trochu protivný, že působí strašně snaživě a přitom ten talent jde tak nějak do kytek, protože ho nevkládá do ničeho moc smysluplnýho, ale do úplně nejvíc plytkýho popu, jakej může bejt). Mně se její hlas líbí, přijde mi dobře rozpoznatelnej a mám ji vyloženě áda v dabingu, ale zpívá s odpuštěním bohužel strašný sračky, ale zas vypadá, že to možná myslí i upřímně, od srdíčka.

(pro Mutzi už jsem psala, že k nám na základku chodila i Kristelová, kterou si ale nepamatuju, protože teda ještě v tý době nechodila s Řepkou)

20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:25
Reakce na Potrefenáhusa:

A já zrovna s tim Plekancem hele

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Afektovaně a snaživě na mě taky působí. Mně teda vadí i ta její sluníčkovost. Občas na mě vykoukne něco na fb, asi ji někdo ze známých lajkuje, to je vždycky tak milý a sladký příspěvek, že bych křičela, jak je to protivný. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Mě svýho času hrozně iritovala v Marmeládě, že je tam takový nastrčený protekční dítě, a nějak jsme si tu averzi uchovala i v dospěloti. Ale kolegové, co se s ní setkali pracovně, řkali totéž, co píšete, že se s ní dobře spolupracuje, je vstřícná a milá, a od té doby mi nijak nevadí. Nevadí mi ani sluníčkovitost, když jí věřím, což u ní tak je. 

.. i když, onehdy jsem z popudu Parfumánie a nějakej příspěvek na FB Tomáše Kluse, a to už bylo i na mě toho pozitivna skoro moc :-).

20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:18

Sem zase asi dam link na Plot!