Ano, zlomený malíček, ale nevidím důvod, proč kvůli tomu musela jít bosa
.
VIP zjevy
No prý to hodně bolí a nedá se prý moc nacpat do žádné boty, zrovna se to řešilo v jiném vlákně. Možná zvolila radši bosa a přiznat to, než jít v nějakých křuskách. Ale jako osobně bych si radši croksy nabarvila na černo než jít bosa:-D.
pěkný stříbrný žabky by to bývaly
vyřešily
Já taky, ale nikdy jsem zlomený malíček neměla, nevím jak to bolí, takže zbytečný rozmýšlet, jaký boty by byly dobrý, či ne.
já jo:-)
Moja mama mala zlomeny malicek na jednej nohe dvakrat, na druhej trikrat ( je prvotriedny šmatloš), ale bosa nechodila. Bud mala sadru alebo ( jed si ju sama dala dole), nosila slapky. A vzdy s tym chodila do prace.
Formalni cerny Crocsky si vzit mohla, nez tam trajdat bosa, co?![]()
Jo, žabky byly jediným typem bot, co mohla moje ségra tenkrát nosit, aniž by neskuhrala bolestí. Nešly ani sandály, ani pantofle, protože tam byl vždycky zrovna ten malíček překrytej přezkou. Ty šly až, když měla zarostlej nehet na palci. Blbý akorát bylo, že to už se jí stalo v zimě.
To souhlasím, že opticky by to bývalo s nějakými elegantními večerními žabkami určitě lepší než jít jen naboso v silonkách zvlášť, když měla ty zapůjčené šperky.
V případě Bílé bych řekla, že zkrátka uvažovala tak, že pokud nemůže svoje obvyklé vysoké podpatky, bez nichž jinak nedá ani ránu, tak radši nic a přizná to, no.
"přiznat" to mohla třeba nějakou hůlkou, obvazem.. ale předpokládám že bosky povenku nechodí, nebo tam tak přišla z domu? v těch punčocháčích? fakt děs
Tak o tom žádná. Já to myslela tak, že si umím představit, že je Bílá schopná takhle prdle uvažovat.
Já žabky jinak vůbec nemusím, ale ocitnout se v týhle situaci, určitě bych je radši zvolila než tohle.
Si to zlomila az tam ne treba, pravdou je ze s hulkou by se dalo nadelat mocinky humoru))
to by bylo něco pro tebe, co? Měla se tady madam poradit, mohla zazářit
.
co/koho mi to jen připomnělo
.
bejvala bych jí mohla i nějaký půjčit - štrasový stříbrný mám jak placatý tak i na jehle
Myslim, ze bila by humor proti svemu oblibenci asi nedelala :D
Jinak ke zlomenymu malicku: sandale nebo zabky jsou reseni. Taky jsem to takhle kdysi resila, nastesti se mi to stalo v lete. Tehdy jsem ale byla hrozne zklamana, ze nedostanu sadru, nikdy jsem totiz zadnou nemela :D
Zlomený malíček jsem měla předloni v lednu. Nejhorší bylo se do nějakých bot dostat a zase se pak z nich vysoukat. Doba v obuvi mi přišla nejsnesitelnější, bolest trvala chvíli, pak si malíček trochu zvykl. Chodit se s tím celkem dalo, běhat ne.
Kocourek s Uggy to ma vyreseny ne? Ja jsem byla minulou zimu denne kocicka s Uggy pac jsem si vyvrtla kotnik![]()
![]()
chachaa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí