jojo, si vyloženě užívám jak se mi kroutí palce![]()
VIP zjevy
Presne, vlastne meli byt vsichni radi, ze to vloni vyhrali ti nackove a trochu to Slaviku pridalo na vaznosti:).
A někdo byl i bos
.
Obávám se, že jí z výstřihu na zádech čouhá podprsenka, ty šaty celkově nic moc, vlasy super. Tak hlavně, že předvedla šperky za x mega
Taky by mně zajímalo, kdo se díval, co říkáte na moderátora Sokola, mně bylo až trapně, přepínala jsem brzy..
jakože ten vodorovný pás je podprsenka? ![]()
já bych se na to nedívala už jen při vědomí, že to moderuje sokol.
vedle toho člověka je i leoš mareš prudce zábavný, pohotový a úplně normální moderátor.
Mareš ale všechno z toho je, pochybuju, že je u nás někdo lepší, ne Marek Eben to neni![]()
no o prudké zábavnosti bych poté, co ho slýchávám v rádiu, s dovolením lehce pochybovala, má tendence být hrozně křečovitý (to už mi hezucký přijde lepší). pohotový asi je, vypadá dobře, určitě líp než sokol se psím pohledem člověka na speedu nebo něčem.
Čert vem slavíky, ale co ty předabovaný Star Wars včera? To je co za zvěrstvo? ![]()
Mne se ta farna moc libi teda
To je Mašle? Je nějaká chudák pohublá v obličeji, plus jí teda vždycky seděly víc ty krátký vlasy. Žádnej její polodlouhej účes se mi nelíbil.
Má prý zlomený malíček, omlouvala se.
herečce to prý slušelo jako vždy....
hlavně to na krku je fail, ale model jí tedy celkově řekněme nelichotí. 
Mne se to vylozene libi, cely![]()
aj to, co jí to udělalo s dekoltem?
podle mě se k tomu nehodí ani lodičky.
jako šaty samotný se mi samozřejmě líbí moc, můj kýčovitý styl ![]()
Taky se pasuju na starou kycarku
...mozna kdyby se narovnala? Resp.ja na to koukam v telefonu behem svizne chuze na pasu, mozna vidim houby))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí