VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 14:02
Reakce na Mutziputzi:

Mně se vždycky líbily hubený nohy, tady jsem si tak nějak řekla, že NE, ty už jsou moc, ale stačilo se kouknout pod stůl a...Jo, jsou moc pěkný.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 14:13

Mne se harryho devce libi... i s nohama. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 15:29

Taky řádíte na pláži jenom na špičkách?

https://www.instagram.com/p/BcAH2TzH0Jt/?taken-by=andreaveresovaofficial

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 15:34
Reakce na Mutziputzi:

hihi, postavu má skvelú, ale čo zvádza s tými nohami, vyzerá ako postihnutá

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:12
Reakce na razorblade:

Myslis, ze je zlatokopka? Mne prave narozdil od jeho predeslejch slecen prijde nejmin zlatokopecka - ma svoji karieru, ke ktery slechtickej titul nepotrebuje. Neni ani britka, aby pro ni spolecenskej zebricek mohl byt nejak od prirody dulezitej...

No, svoji kariéru... v nějakým pofidérním seriálu a nic víc. Že její první manžel je producent, mohla bejt jen náhoda a čistá láska  A společenskej žebříček je bez debaty, pokud se jedná o syna princezny Diany  - tu znali i v Americe  V této souvislosti mi připadá její vyjádření, že nejdřív vůbec nevěděla, kdo Harry je, poněkud - mírně řečeno - zavádějící. Patrně si myslela, že se zamilovala do chudýho turisty, no tak to určitě, takový klišé   Choděj spolu chvíli, po dvou schůzkách už spolu jeli na dovolenou... děvče bude asi šikovně manipulativní. Od momentu seznámení trousí zprávy o svý charitativní činnosti - hotovej anděl!

Ale tak hlavně že se líbí Harrymu 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:30
Reakce na jinx:

mně se líbí její postava a vlasy, obličej má divnej

a Harry vypadá dost dobře, u něj by mi ani nevadilo, že je zrzavej... když si teda odmyslím všechny ty paparazzi okolo něj :-)

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:20
Reakce na Mutziputzi:

To je ale divná fotka, vypadá, jako by jí někdo odfotošopoval podpatky. Jinank postava super.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:28
Reakce na Edge:

divnej, jo? no nevim, meghan vidim a troufam si rict, ze je na tom lip, nez 99% zdejsiho osazenstva, ktere nekdy vidim a nekdy ne, ale odrazi zhruba to, co denne venku potkavam. A takovych kocek tam teda tolik nebeha. Za me very good. A postava jak lusk. 

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:30
Reakce na Mutziputzi:

Ano, ale jen v poledne. Levitovat mi nějak nešlo...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:36

nejtrapnejsi insta postoj je toto... btw tato Nela je tak vykrakana, az to boli, to snad nemuze byt ani pravda

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:40
Reakce na jinx:

Taky si myslím, že je to krásná holka, troufám si říct, že přirozeně krásná, i mi připadá na pohled milá. Jako jestli někde prohlásila, že nevěděla, kdo je Harry, tak to možná bude problém jinde, ale o fyzické kráse tady mám úplně jasno. Třeba Kate mi taky připadá nádherná, ale trochu chladná krása - na pohled. Tahle kočka je teplá krása. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:44
Reakce na dynda:

no me, ponekud teple, pripadaji krasne obe  jinak ja vubec netusim, co kde prohlasila, krome toho, co jsem zahlidla tady a to jeste parfu pres den ctu jednim okem rychlosti blesku. Ale trochu me pobavila ta kritika, dle meho ponekud neprimerena. Celkem bych se vsadila, ze kdyby kdokolv zde zazil sblizeni s muzem Harryho formatu (v kazdem smyslu - vzhled, postaveni, prestiz, atd.), ze by nevahal  a celkem verim i na tu lasku a to i v tomto pripade, ale ja jsem stara naivka 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:45
Reakce na jinx:

no prostě mi přijde, že má ošklivej nos a hrubý rysy... třeba když se podívám na první dvě fotky, co sem dávala barbucha... ale zase má hezkou pleť a zuby... můj ideál krásy prostě vypadá jinak, mám ráda "křehčí" typy

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:45
Reakce na jinx:

Me se Meghan taky libi moc teda. Ma smrnc. A prijde mi sympaticka, nemyslim, ze to nejak desne hraje, aby se vdala do Royal Family.

Kdo to je na te druhe fotce? To je des celkem. a ten postoj...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:49
Reakce na 0zero7:

to je prosim pekne nela slovakova, nazor si udelej sama, tupenka no 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:51
Reakce na Edge:

no dobre, muj ideal krasy taky vypada jinak, ale i presto je to pro me zcela nezpochybnitelne krasna zena. 

A ta kritika lytka, nekdo je vysazeny na kolena, ale za me teda, maloco predci nulova lytka, takovou tu zuzujici se ochablost. Naopak stihle nohy a pekne tvarovane lytka jsou skvele. 

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:52
Reakce na 0zero7:

To je taková místní celebrita z Brna, která byla před x lety v reality show a pak po ní ani pes neštěkl. Jo ta Megan má šmrnc v módě hlavně, jsem upřímně zvědavá, jak si ten šmrnc udrží i v rámci konzervativnější módy.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:54
Reakce na dynda:

kate je holka odvedle do nepohody, ne kráska. má krásné vlasy, to bez debat. ale to je na ní jediná výslovně krásná věc. jinak je obyčejná a postavu má bohužel nepěknou. navíc stále trvá na příšerném makeupu, který jí nerozmluvili ani na královském dvoře.

můžu to napsat s klidným vědomím někoho, kdo si je vědom všech vlastních nepěkností.

meghan je rozhodně hezká, na královskou rodinu, co si vzpomínám, až velmi krásná. nevybavuju si teď honem nikoho, kdo by tam byl hezčí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:56
Reakce na Karja:

doufám, že ji nenatlačí do kate style  snad si nějaký vlastní proud najde.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:59

No, pokud by najela na stejnej styl, tak by pro mě byly holky jak přes kopírák. I když jsou rozdílné přesně tak, jak zmiňuješ v příspěvku výše, ale to oblečení by tu podobu dost dodělalo.