Mně se vždycky líbily hubený nohy, tady jsem si tak nějak řekla, že NE, ty už jsou moc, ale stačilo se kouknout pod stůl a...Jo, jsou moc pěkný.![]()
VIP zjevy
Mne se harryho devce libi... i s nohama.
Taky řádíte na pláži jenom na špičkách?![]()
https://www.instagram.com/p/BcAH2TzH0Jt/?taken-by=andreaveresovaofficial

hihi, postavu má skvelú, ale čo zvádza s tými nohami, vyzerá ako postihnutá ![]()
Myslis, ze je zlatokopka? Mne prave narozdil od jeho predeslejch slecen prijde nejmin zlatokopecka - ma svoji karieru, ke ktery slechtickej titul nepotrebuje. Neni ani britka, aby pro ni spolecenskej zebricek mohl byt nejak od prirody dulezitej...
No, svoji kariéru... v nějakým pofidérním seriálu a nic víc. Že její první manžel je producent, mohla bejt jen náhoda a čistá láska
A společenskej žebříček je bez debaty, pokud se jedná o syna princezny Diany - tu znali i v Americe
V této souvislosti mi připadá její vyjádření, že nejdřív vůbec nevěděla, kdo Harry je, poněkud - mírně řečeno - zavádějící. Patrně si myslela, že se zamilovala do chudýho turisty, no tak to určitě, takový klišé
Choděj spolu chvíli, po dvou schůzkách už spolu jeli na dovolenou... děvče bude asi šikovně manipulativní. Od momentu seznámení trousí zprávy o svý charitativní činnosti - hotovej anděl!
Ale tak hlavně že se líbí Harrymu ![]()
mně se líbí její postava a vlasy, obličej má divnej
a Harry vypadá dost dobře, u něj by mi ani nevadilo, že je zrzavej... když si teda odmyslím všechny ty paparazzi okolo něj :-)
To je ale divná fotka, vypadá, jako by jí někdo odfotošopoval podpatky. Jinank postava super.
divnej, jo? no nevim, meghan vidim a troufam si rict, ze je na tom lip, nez 99% zdejsiho osazenstva, ktere nekdy vidim a nekdy ne, ale odrazi zhruba to, co denne venku potkavam. A takovych kocek tam teda tolik nebeha. Za me very good. A postava jak lusk.

Ano, ale jen v poledne. Levitovat mi nějak nešlo...
nejtrapnejsi insta postoj je toto... btw tato Nela je tak vykrakana, az to boli, to snad nemuze byt ani pravda

Taky si myslím, že je to krásná holka, troufám si říct, že přirozeně krásná, i mi připadá na pohled milá. Jako jestli někde prohlásila, že nevěděla, kdo je Harry, tak to možná bude problém jinde, ale o fyzické kráse tady mám úplně jasno. Třeba Kate mi taky připadá nádherná, ale trochu chladná krása - na pohled. Tahle kočka je teplá krása.
no me, ponekud teple, pripadaji krasne obe
jinak ja vubec netusim, co kde prohlasila, krome toho, co jsem zahlidla tady a to jeste parfu pres den ctu jednim okem rychlosti blesku. Ale trochu me pobavila ta kritika, dle meho ponekud neprimerena. Celkem bych se vsadila, ze kdyby kdokolv zde zazil sblizeni s muzem Harryho formatu (v kazdem smyslu - vzhled, postaveni, prestiz, atd.), ze by nevahal
a celkem verim i na tu lasku a to i v tomto pripade, ale ja jsem stara naivka ![]()
Me se Meghan taky libi moc teda. Ma smrnc. A prijde mi sympaticka, nemyslim, ze to nejak desne hraje, aby se vdala do Royal Family.
Kdo to je na te druhe fotce? To je des celkem. a ten postoj...

to je prosim pekne nela slovakova, nazor si udelej sama, tupenka no
no dobre, muj ideal krasy taky vypada jinak, ale i presto je to pro me zcela nezpochybnitelne krasna zena.
A ta kritika lytka, nekdo je vysazeny na kolena, ale za me teda, maloco predci nulova lytka, takovou tu zuzujici se ochablost. Naopak stihle nohy a pekne tvarovane lytka jsou skvele.
To je taková místní celebrita z Brna, která byla před x lety v reality show a pak po ní ani pes neštěkl. Jo ta Megan má šmrnc v módě hlavně, jsem upřímně zvědavá, jak si ten šmrnc udrží i v rámci konzervativnější módy.
kate je holka odvedle do nepohody, ne kráska. má krásné vlasy, to bez debat. ale to je na ní jediná výslovně krásná věc. jinak je obyčejná a postavu má bohužel nepěknou. navíc stále trvá na příšerném makeupu, který jí nerozmluvili ani na královském dvoře.
můžu to napsat s klidným vědomím někoho, kdo si je vědom všech vlastních nepěkností.
meghan je rozhodně hezká, na královskou rodinu, co si vzpomínám, až velmi krásná. nevybavuju si teď honem nikoho, kdo by tam byl hezčí.
doufám, že ji nenatlačí do kate style
snad si nějaký vlastní proud najde.
No, pokud by najela na stejnej styl, tak by pro mě byly holky jak přes kopírák. I když jsou rozdílné přesně tak, jak zmiňuješ v příspěvku výše, ale to oblečení by tu podobu dost dodělalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí