LOL, komentář ke slavíkům (volně citováno):
"...stejně se tam vůbec nic nemění, jen lucie bílá má každý rok objemnější účes. vypadá jak operní diva celé galaxie milky way, možná by s ní mohli natočit "mars útočí2"..."
kde na to ti lidi chodí?
LOL, komentář ke slavíkům (volně citováno):
"...stejně se tam vůbec nic nemění, jen lucie bílá má každý rok objemnější účes. vypadá jak operní diva celé galaxie milky way, možná by s ní mohli natočit "mars útočí2"..."
kde na to ti lidi chodí?
Kam chodila Vondráčková na ZŠ? Na Mikulandskou? Mně pořád přijde, že jsem s ní měla neco společnýho, ale je o čtyři roky starší, tak asi spíš ne...
na Omskou
na Omskou
Hm, to je dost mimo. Asi se mi zafixovalo taktéž studium na stejné chodbě, akorát to bylo v jiném časovém pásmu.
vy dneska teda jedete ![]()
ale souhlasím, že meghan též není můj šálek. připadá mi hrozně umělá a protivná.
A mně furt tak divně prohlá.
Pouze pro odolné jedince:
http://www.extra.cz/zivy-ken-rodrigo-alves-otevrene-reknu-vam-pravdu-o-tom-jak-se-rozpadam
Ja teda tú Meghan ako herečku vôbec nepoznám, ale z fotiek je mi celkom sympatická (a za sval na nohe snáď fakt nemôže
). Či je zlatokopka si nedovoľujem posúdiť. Skôr mi príde zvláštne, že sú spolu cca rok a už oznamujú zasnúbenie, ale to posudzujem výlučne podľa seba, mne skrátka rok pripadá ako strašne krátka doba...
Myslis, ze je zlatokopka? Mne prave narozdil od jeho predeslejch slecen prijde nejmin zlatokopecka - ma svoji karieru, ke ktery slechtickej titul nepotrebuje. Neni ani britka, aby pro ni spolecenskej zebricek mohl byt nejak od prirody dulezitej...
neříkej, že ty by si do toho Harryho nezatlačila taky:-D. Ale hlavně víš co, 36 let nebo kolik, to máš už biologický hodiny, plus do královský rodiny se asi nehodí mimino před sňatkem, stačí, že je už rozvedená:-).
On je nemocny, ale co nedokazu pochopit, jsou ti doktori, kteri ho operuji. Vzdyt je to hruza. Navic jim kdykoliv muze zustat na operacnim stole.
No je jasné, že člen kráľovskej rodiny musí postupovať podľa protokolu pokiaľ ide o výrobu potenciálnych následníkov trónu (aj keď šanca, že by sa Harryho potomok dostal na trón je asi dosť mizivá)...
že je rozvedená som netušila, to asi bude pre konzervatívne aristokratické kruhy ťažké sústo. Každopádne teda mediálny cirkus nezávidím, aj keď keby ma Harry chcel, bola by som asi nalomená
ale to všetko okolo by pre mňa bola nočná mora (moja predstava ideálnej svatby je, že niekde tajne podškrábneme nejaký papier a potom to oslávime s rodinou v hospode)...
No mě kdyby Harry chtěl, neváhám ani vteřinu, ten je určitě v mojí Zahraniční Top 3![]()
Takových řezníků se asi najde, Mengele byl nakonec taky lékař, strašný, ble.
Já tu Harryho Megan vůbec neznám, nikdy jsem ji neviděla hrát, ale koukala jsem na to video, kde oznamují zasnoubení a přišla mi docela sympatická. Není taková "tradiční" a způsobná (jako třeba Kate), ale to Harry taky ne, myslím, že se k sobě hodí.
Pravda, tiež by som našla vo svojom okolí niekoľko takých príkladov...
Asi to bude tými biologickými hodinami, mne teda ešte úplne nijak nahlas netikajú, takže sa asi do toho neviem vžiť, ale už mi príde, že ten čas ubieha nejak inak než pred 10 rokmi.
Wanda von Dunajew ja som ten istý prípad. 12 rokov s jedným mužom, rozišli sme sa, do pár mesiacov nový chlap, po pár mesiacoch zásnuby a teraz dieťa ![]()

Čvančarová před chvílí v televizi....ta zas má ránu.
Mám to stejne. Sice ani dítě, ani zasnuby se zatim nekonaji, ale prostě uz na další desetiletý jenomvztah jaksi "není cas".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.