zlatahouba A to je stará, nebo mladá?
Stará mladá!

Poctivý originál, žádná travesti show.
stes Proč má ty černý tváře? Líčila se cestou potmě v taxíku, jako Bridget Jones? Varietní kostým nekomentuju.
To je Czáková? Ještě uvažuju nad Geňou...
No někteří jiní se na "mejdanu s Impulsem" taky nenechali zahanbit.

Jak uz jsem psala...to musela bejt radna akcicka...kdo nebyl,muze jen tise zavidet![]()
stes czáková by měla tu svoji neustálou stylizaci do pánského stylu už ale opravdu rychle zvážit, protože kdejaký travesti začíná vypadat víc jako ona než ona ![]()
s těma dudama je to ale docela výzva, tenhle pánskej styl... kojná jí šla asi líp... ![]()
stes A vážně to není chlap? ![]()
Zora Jandová
Tak tu bych nepoznala, dlouho jsem ji neviděla. Když to vím, tak bych řekla pohodová šedesátnice. Tak nějak jí bude, ne?
zlatahouba Ta je tedy k nepoznání. Vrásky nehodnotím, vzhledem k věku na ně má rozhodně nárok, navíc ten lesklý makeup a fotka z nadhledu je asi ještě zvýrazní. Ale te oděv nechápu. Šaty samy o sobě jí zrovna nesvědčí a ta kombinace s kalhotama a polobotkama je pro mě nepochopitelná. Takhle nějak vypadám, když si v kabince zkouším šaty a nechce se mi vyslíkat.
Ale šaty jsou asi oblíbené, na tomhle snímku z iDNESu je má taky (říjen). Obrázek mi nejde vložit...

mám ji nějak podvědomě zavedenou jako poměrně šmrcovní ženu, takže mi trochu spadla brada. popravdě netuším, jestli opravdu šmrncovní byla, neviděla jsem ji dlouho. ale rozšmajdané boty a šaty k neforemným kaťatům nenosí snad ani osmdesátileté babky u nás na vsi ![]()
Taky bych ji nepoznala. Kdy nabrala těch dvacet kilo? Outfit příšernej, resp. příšerný botky s těma kalhotama.
Bledule No zatím jsem nikde nečetla, že by prodělala nějakou operaci :-) Ale jestli chcete fakt CHLAPA, tady je ![]()

stes ktera z nich je ten chlap?;-))
Jiná Realita Tak na těch fotkách z MFD šmrnc měla - aneb co dokáže make-up
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.