VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:14

Mutziputzi mě se líbí, vypadá celkově dobře, ale prostě oproti jinejm fotkám vypadá o dost starší a myslim, že je to prostě blbým makeupem. Na třídní srazy nechodim, ale některý vrstevníci mi přijdou starý, některý ne. 

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:16

Tak ten makeup fakt vypadá jak paštika a barvy jsou šílený, ale padesátnici nevidím. Vidím blbě zmalovanou svou vrstevnici. Budu se opakovat, ale tohle "vypadá na padesát" a "moje babka vypadá mladší" mě tu nepřestává fascinovat. Kde jste, vy ženy bez vrásek, s krásnou pletí, úžasnými vlasy, to sedíte všechny doma u Parfumanie? Na ulici vás totiž nepotkávám 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:19

Pinot Noir potkáváš, akorát si myslíš, že jim je třeba 30 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:20

jinak vágnerou bych taky odhadla na cca 40 podle té fotky ... a ten make up je děsivý...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:25

Solathis 

Myslím, že se v tom vyznáš, tak adresuju tobě - mám pocit, že tmavý barvy v líčení přidávají roky. Ženský s tmavými stíny většinou tipnu tak o 10 let víc než má ve skutečnosti. Je to nějaký známý fenomén, nebo můj blud? Možná tím, ze na tmavý stíny jsem zvyklá spíš u generace maminky? Já i kamarádky nosíme buď světlé barvy nebo hodně barvy do nude ( je to tak správně?).

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:25

Pinot Noir no já se nijak extra mladě necejtim a jsem trochu starší než ty, ale prostě ten makeup má strašnej a přidává jí roky, já jinak taky zastánce toho moje bába vypadá mladší nejsem, ale tady mi přijde, že jí prostě fakt strašně zřídili, na jiných fotkách tak teda rozhodně nevypadá, tam vypadá jak mladá holka

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:44
Reakce na Potrefenáhusa:

Mutziputzi no je jí 34, na tý fotce bych jí řekla fakt tak těch 50 a nemyslím, že jsem zvyklá na fotošop, přijde mi fakt blbě namalovaná (ale pusa se mi teda moc líbí, i přes tu nepravidelnost, ne barevně k ní, ale já to takhle neumim)

​Kromě toho, že na fotce vypadá jako čtyřicátnice, je sotva pod tou vrstvou blbého makeupu vůbec poznat. Spíš to vypadá na fotku z divadla s příslušným rozmáchlým líčením. Příšerná práce. Kontrast s realitou je o to větší, že ona naživo vypadá ještě tak o pět let mladší, než kolik jí je. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:48
Reakce na nolita:

Pinot Noir potkáváš, akorát si myslíš, že jim je třeba 30 

​Jojo, já jsem vyhrála obličej, na kterém se nedělají vrásky. Jsem malá a štíhlá, takže zatím typ holčička, což už teda za výhru nepovažuju, špatně se to oblíká a obouvá. Lidi mi můj věk nevěří. Možná i proto mám špatný odhad, když vidím fotku blbě nalíčený a oblečený mladý herečky.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:58

No nic, psala jsem se s prispevkem jak tejden a mobil mi ho smaznul. Znovu a lepe tedy az se dostanu k pocitaci.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:10

domenica Jako chápu vypadat o 5 let mladší ve dvaceti na patnáct, ale rozlišit ve věko 30+ pět let chce teda asi voko který já nemám.

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:15

Mutziputzi Přesně, já mezi jejím věkem 34 a čtyřicítkou nevidím moc rozdíl, je to pro mě stejná generace. Ale dobře, na čtyřicet teda možná vypadá, ale s tou padesátnicí je to přeháňka.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:43

Citlivý téma ten věk tady. 

Mutziputzi 

Jako chápu vypadat o 5 let mladší ve dvaceti na patnáct, ale rozlišit ve věko 30+ pět let chce teda asi voko který já nemám.

Já ho teda asi docela mám, i ve svém pokročilém věku. Ale i přesto jsem psala "tak o pět let". Plus mínus. Prostě vypadá mladší a 34 bych jí nehádala, když ji vidím v civilu, jemně nalíčenou...

20970 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:48

domenica Já teda bych jí rozhodně mladší než je neviděla, naopak na jejím obličeji vidím anorektickou zkušenost, výkyvy váhy jsou znát, bývalé anorektičky mají v naprosté většině případů výrazné nosoretní rýhy, stejně jako ona, to zestaršuje, nikoli na pade ovšem samozřejmě

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:50

Mutziputzi zřejmě budu bývalá anorektička

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:52

a teda vůbec nevím, to je ta paní z reklamy na trivago? ta má teda fakt smůlu a/nebo je totálně slepá, že se nechá dycky takhle zřídit. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:53

dynda ou jee, tak typ pořád holčička musí být na houby, to lituju... ale pořád chlapeček je přece jen ještě o něco horší ....

Offline Lilly_Ku
4551 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 09:56

podle me by takovej mejkap pridal vek kazdymu. jinak te fotce nejvic ublizuje nevhodny liceni v kombinaci s absenci retuse. podle me se na zaklade toho jednoho obrazku vubec neda soudit, jak dobre vypada nebo nevypada ve skutecnosti.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 10:32

mně teda přijde, že ji strašně zestaršujou ty oči, ten makeup má fakt ve strašný vrstvě, která jí tam podle mě vyrábí něco, co nemá 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 10:51

Podle me na svuj vek vypada, ale tady ma rozjasnovac, ktery ji stekl do vrasek a zduraznil je (dobry vedet a nekupovat rozjasnovac Bourjois ). Navic tyhle chladne barvy absolutne nemuze mit, je teply typ a pridava ji to roky. Syte tmave rtenky podle me slusi jen mladsim zenam s perfektni pleti. Zdurazni to vse nepekne na obliceji. 

20970 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 10:59

Ale zas je fajn, že se můžou kritizovat projevy stárnutí, já když si jedu svojí kritiku obezity, často se dozvim, že jsem pravděpodobně vyžraná Máňa, protože furt píšu jak cvičim a v jednom kuse chodim na bodywrapy, takže mi ty kila asi tak dobře dolu nejdou a tak ukazuju prstem (mazanej smajlík)