VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 12:38

zlatahouba ty jo, já si říkala, že ta Jiřina Jirásková vypadá fakt dobře, na to, kolik jí je roků, pak jsem se ale zarazila, jestli ona nedávno neumřela, a teď čtu, že je to Jandová 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 12:45

stes je hrozně zlý, když vypadá pěnice víc chlap, než chlap, který naopak vypadá fakt zženštile (i postavou ), přestože má vousy  kam se hrabe conchita...

Offline stes
9317 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 12:59
Offline stes
9317 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 13:00

viktorka_od splavu já teď už fakt nevím

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 13:05

Edge Mně Jandová na té fotce připomíná Jiráskovou dohromady s Mihulovou, takový Sestřičky 2 v 1

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 14:22
Reakce na Řvousenka:

Edge Mně Jandová na té fotce připomíná Jiráskovou dohromady s Mihulovou, takový Sestřičky 2 v 1

​no presne!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 17:44

Co ji to zase provedli 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 17:52

MP Meri žiš, který prasata si to hrály na vizážistku a fotografa? 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 18:06

MP Meri pokud to je hana vágnerová, tak vypadá o třicet let starší než ve skutečnosti je... 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 21:54

MP Meri A tohle má být reklama?? To fakt ti lidí nevidí, že jí to vůbec nesluší/jde úplně proti jejímu barvnému typu (za mně teda ani barva vlasů)/přidává dvacet let??

Offline RoSa
10200 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 21:59

Camp_L 

antireklama - ta pleť je děsná i na fotce! jaký to pak musí bejt v reálu?!

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 23:06

RoSa No tady je blbě úplně všechno. Vrstva make-upu (naši mladoši tomu říkají hanlivě paštika), modrý stíny k zeleným očím, absolutně nesedící rtěnka... Plus bych řekla, že i blbě udělanej photoshop...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 00:39

já bych řekla, že jestli to teda je vágnerová, tak právě vypadá na svůj věk a na svůj stav pleti, což ale v reklamě, zejména v reklamě na kosmetickou firmu, asi není úplně žádoucí, pokud modelce není 15 a nemá pleť jak dětskou prdelku. takhle prostě žena s nedokonalou stárnoucí pletí často zblízka pod nikoli speciálně lichotivým světlem a se špatným makeupem reálně vypadá. ale její foto by pak na reklamu dal jen blázen.

nechápu, jak toto mohlo doputovat až do veřejného prostoru, proč to nikde nikdo nezastavil a nehodil fotografovi, vizážistce a kdovíkolika dalším mezičlánkům na hlavu.

ta rtěnka je na zrzce fakt brutální.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 04:51

pokud jde o plet, tak mi prijde, ze tu ma celkem normalni (vzhledem k veku), akorat neni vyfotoshopovana do nepricetna, coz je nezvyk a u reklamy na kosmetiku obzvlast. Pro reklamni ucely mi ta plet prijde jako dobry zaklad, se kterym se da dal v postprodukci pracovat, pro bezny zivot mi prijde uplne normalni. Co je ale mimo, to je volba barev - jak k sobe navzajem (rty a oci, vzdyt je to jak pest na oko), tak i ve vztahu k ni samotne. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 06:34

MP Meri To teda! Je to holka mladší než já, tak by tak měla při profi líčení sakra vypadat. A proč má krivě horní ret? To jako nové motto je nedokonalosti zvýraznit, když nejsou, vytvořit? To by se mi s mým impozantním nosem blýskalo na časy 

Mi připadá jako padesatiletá kolotočářka.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 07:07

Vypadá na svůj věk, ne každej vypadající na svůj věk to holt umí jako Kate Winslet. Strašná je ta práce okolo, makeup, světlo, snad všechny barvy včetně vlasů, ale sorry, ani o 30 let a ani jako padesátiletá kolotočářka nevypadá, to bych doporučila studené hadříky na hlavičky

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 07:36

Mutziputzi no je jí 34, na tý fotce bych jí řekla fakt tak těch 50 a nemyslím, že jsem zvyklá na fotošop, přijde mi fakt blbě namalovaná (ale pusa se mi teda moc líbí, i přes tu nepravidelnost, ne barevně k ní, ale já to takhle neumim)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 07:43

Potrefenáhusa Tak to bych chtěla vidět kolik podobně vypadajících padesátnic mi ukážeš, Hollywood vynechme. Chodíš na třídní srazy? Ze základky bejvaj super, nebyla jsem, ale dostaly se ke mě fotky

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 07:46

Mutziputzi Já jsem teda myslela, že je tak o pět let mladší. Jako pleť má myslím docela v pohodě, před kamerou podle mě vypadá na svůj věk normálně. Ale ten makeup ji prostě postaršil - padesát bych jí netipla, ale čtyřicet určitě.

Offline rozarka
4222 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 08:05

Vágnerová už v reklamě na Trivago byla v šílených barvách,tohle musí být práce stejného týmu.