zlatahouba ty jo, já si říkala, že ta Jiřina Jirásková vypadá fakt dobře, na to, kolik jí je roků, pak jsem se ale zarazila, jestli ona nedávno neumřela, a teď čtu, že je to Jandová ![]()
VIP zjevy
stes je hrozně zlý, když vypadá pěnice víc chlap, než chlap, který naopak vypadá fakt zženštile (i postavou
), přestože má vousy
kam se hrabe conchita...
viktorka_od splavu já teď už fakt nevím![]()
Edge Mně Jandová na té fotce připomíná Jiráskovou dohromady s Mihulovou, takový Sestřičky 2 v 1
Edge Mně Jandová na té fotce připomíná Jiráskovou dohromady s Mihulovou, takový Sestřičky 2 v 1
no presne!
Co ji to zase provedli ![]()

MP Meri žiš, který prasata si to hrály na vizážistku a fotografa? ![]()
![]()
![]()
MP Meri pokud to je hana vágnerová, tak vypadá o třicet let starší než ve skutečnosti je...
MP Meri A tohle má být reklama?? To fakt ti lidí nevidí, že jí to vůbec nesluší/jde úplně proti jejímu barvnému typu (za mně teda ani barva vlasů)/přidává dvacet let??
antireklama - ta pleť je děsná i na fotce! jaký to pak musí bejt v reálu?! ![]()
RoSa No tady je blbě úplně všechno. Vrstva make-upu (naši mladoši tomu říkají hanlivě paštika), modrý stíny k zeleným očím, absolutně nesedící rtěnka... Plus bych řekla, že i blbě udělanej photoshop...
já bych řekla, že jestli to teda je vágnerová, tak právě vypadá na svůj věk a na svůj stav pleti, což ale v reklamě, zejména v reklamě na kosmetickou firmu, asi není úplně žádoucí, pokud modelce není 15 a nemá pleť jak dětskou prdelku. takhle prostě žena s nedokonalou stárnoucí pletí často zblízka pod nikoli speciálně lichotivým světlem a se špatným makeupem reálně vypadá. ale její foto by pak na reklamu dal jen blázen.
nechápu, jak toto mohlo doputovat až do veřejného prostoru, proč to nikde nikdo nezastavil a nehodil fotografovi, vizážistce a kdovíkolika dalším mezičlánkům na hlavu.
ta rtěnka je na zrzce fakt brutální.
pokud jde o plet, tak mi prijde, ze tu ma celkem normalni (vzhledem k veku), akorat neni vyfotoshopovana do nepricetna, coz je nezvyk a u reklamy na kosmetiku obzvlast. Pro reklamni ucely mi ta plet prijde jako dobry zaklad, se kterym se da dal v postprodukci pracovat, pro bezny zivot mi prijde uplne normalni. Co je ale mimo, to je volba barev - jak k sobe navzajem (rty a oci, vzdyt je to jak pest na oko), tak i ve vztahu k ni samotne.
MP Meri To teda! Je to holka mladší než já, tak by tak měla při profi líčení sakra vypadat. A proč má krivě horní ret? To jako nové motto je nedokonalosti zvýraznit, když nejsou, vytvořit? To by se mi s mým impozantním nosem blýskalo na časy ![]()
Mi připadá jako padesatiletá kolotočářka.
Vypadá na svůj věk, ne každej vypadající na svůj věk to holt umí jako Kate Winslet. Strašná je ta práce okolo, makeup, světlo, snad všechny barvy včetně vlasů, ale sorry, ani o 30 let a ani jako padesátiletá kolotočářka nevypadá, to bych doporučila studené hadříky na hlavičky![]()
Mutziputzi no je jí 34, na tý fotce bych jí řekla fakt tak těch 50 a nemyslím, že jsem zvyklá na fotošop, přijde mi fakt blbě namalovaná (ale pusa se mi teda moc líbí, i přes tu nepravidelnost, ne barevně k ní, ale já to takhle neumim)
Potrefenáhusa Tak to bych chtěla vidět kolik podobně vypadajících padesátnic mi ukážeš, Hollywood vynechme. Chodíš na třídní srazy? Ze základky bejvaj super, nebyla jsem, ale dostaly se ke mě fotky![]()
Mutziputzi Já jsem teda myslela, že je tak o pět let mladší. Jako pleť má myslím docela v pohodě, před kamerou podle mě vypadá na svůj věk normálně. Ale ten makeup ji prostě postaršil - padesát bych jí netipla, ale čtyřicet určitě.
Vágnerová už v reklamě na Trivago byla v šílených barvách,tohle musí být práce stejného týmu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí