A navíc - a za to líčení a fotograf nemůže - nelíbí se mi odstín vlasů, který v poslední době nosí. Spolu s červenou rtěnkou, kterou se pro akce často maluje, pak vypadá čím dál tím víc jako Vica Kerekeš.
VIP zjevy
Mutziputzi no já třeba na ní nekritizuju projevy stárnutí, mně nepřijde, že vypadá staře a šmarjá, jak jen může mít ve svým věku takový vrásky, mně přijde prostě strašně blbě a neslušivě namalovaná
hele a co se děje na vašich třídních srazech? Páč já jsem stejně stará jako ty a přijde mi, že ty holky vypadaj v drtivý většině fakt dobře, často líp než ve dvaceti, žádný obtloustlý mařeny s květákem na hlavě v reklamním tričku a leginách tam nemáme
Mutziputzi Náhodou, příjemně jsi překvapila, že u něčeho máš smysl pro realitu
Isca Já mam u všeho smysl pro realitu právě ![]()
Potrefenáhusa Jako fotkama z našeho srazu ze základky bych to tady ve zjevech mohla tapetovat tejden, pak už je to o dost lepší. Vzhled a IQ spolu hodně souvisí většinou.
hele a co se děje na vašich třídních srazech? Páč já jsem stejně stará jako ty a přijde mi, že ty holky vypadaj v drtivý většině fakt dobře, často líp než ve dvaceti, žádný obtloustlý mařeny s květákem na hlavě v reklamním tričku a leginách tam nemáme
žejo? ženský většinou vypadají stejně nebo líp, akorát chlapi na těch je dost vidět stárnutí (já jsem starší než vy)
viktorka_od splavu Pravdou je, že na základce jsem měla fakt nadprůměrně šeredný spolužačky, povětšinou dojíždějících z okolních střediskových vesniček, tlustý a s trvalou na hlavě už tehdá, takový Hoří má panenko typy ;-)
Potrefenáhusa Mne teda nepríde, žeby ju to výrazne zostaršilo, len je hrozne zle namaľovaná. Tie farby jej nesvedčia a makeupu má na sebe fakt príliš veľa - resp. je príliš viditeľný.
Mutziputzi Tak to ja mám asi šťastie, moje spolužiačky zo základky aj strednej vyzerajú stále dobre
Ja teda samozrejme tiež haha. Teraz sme mali stretko zo strednej po 15tich rokoch, na ktoré som nešla, ale dostali sa ku mne fotky a musím skonštatovať, že sme asi proste dobrý ročník ![]()
carries Tak to ja mám asi šťastie, moje spolužiačky zo základky aj strednej vyzerajú stále dobre
To bych já vnímala jako smůlu![]()
Mutziputzi No ale ja som tam napísala, že samozrejme aj ja vyzerám stále dobre
A keďže nutne nepotrebujem vyzerať lepšie ako všetci ostatní, považujem to za win win situáciu ![]()
viktorka_od splavu Potrefenáhusa u nas spoluzaci po 15 letech dobry, vsichni byli sportovci a vydrzelo jim to. Jen byli bezdetni, tak uvidime za 5 let. Chlapi po detech desne fotrovati
domenica Jo, souhlasím, ta barva vlasů je totálně mimo, ona potřebuje studenou a Kerekes uááá, jsem se teď dívala s dětma na Anděl páně 2 a opravdu je to jedna z mála osob, co bych jí byla schopna jednu fláknout, nemůžu za to a je to spíš do přiznání a přijdu do pekla
.
Luna Kerekeš je hezčí než Vágnerová dle mého asi tak 10x, a to teda Kerekeš muj typ neni![]()
Mutziputzi Jo, to uznávám, je krásná, už se tu ale přetřásala, do druhýho kola nejdu.
nolita To mě nenapadlo, to máš pravdu, asi si půjdu zajásat. No, nějak už to v tom těle dožiju, no. Hlavně si musím dát pozor, abych nenabrala a nestala se soudečkem.
dynda rozhodně je to u chlapů horší... u žen hrozí diblík, a to jde uhlídat, pak asi ty starosti, co na sebe, ale pořád ok ...
rozarka reklama na trivago je masakr, ty hadry, do kterých ji navlíkli, to, jak je učesaná, aby vynikly odstávající uši, ta rtěnka, všecko
i to, jak tak chodí. vždycky, když ji vidím, tak vzpomínám, jak profesionálně vedle toho působil náš ochotnický divadelní spolek.
Keď tu tak čítam ten rozbor,na koľko vyzerá, nevyzerá, rozmýšľam,na koľko asi vyzerám v očiach iných ja.
Plus (ale s tým by som mala ísť do priznania) netuším,aký som farebný typ,takže si možno vďaka svojej nevedomosti pridavam roky
Nikdy asi nepochopím trend nosit pyžamo do spoločnosti

když nevisíte na obřím plakátu bourjois nebo se neprocházíte v reklamě, naprostá většina lidí vás zas tak detailně nezkoumá. ale když vypadáte jak idiot v reklamě na šminky, protože jste blbě našminkovaná, tak se to prostě samo nabízí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí