Přes šedesát, říkáš... v jeho věku vypadal mnohem líp nejen můj otec, ale i jeho osmdesátiletý papá
A na výčet jinejch pěknejch a sexy šedesátníků by mi nestačila stránka! To není žádnej kmetskej věk. Když si vemeš, že takovýmu Barťákovi je už sedmdesát... ![]()
VIP zjevy
barbucha No tak to je jeden z mála...vidiš, si mi připomněla jak blbě se mi za necelý 2 měsíce bude přesávat kouřit, to je tak šik a slušivá věc, to mi bude chybět!
Mutziputzi proč zrovna přesně za dva měsíce? napadl mě jen nástup do vězení ![]()
![]()
Jiná Realita Kulatý narozeniny![]()
Mutziputzi Vím, manžel ze mě taky vždycky roste, když to slyší.![]()
![]()

Já na svoje nejbližší kulatý narozeniny nic takovýho neplánuju, páč to už ani nemá cenu
Budu prostě šik i těch zbývajících pár let ![]()
barbucha Já furt věřim, že to vymyslej jako omlazující a hubnoucí prostředek co preventuje rakovinu, maj na to pár tejdnů eště!
No s tím hubnutím, resp. minimálně udržením váhy, to jistou souvislost má
I proto nemůžu přestat, v paneláku jsou úzký dveře ![]()
Ale brala bych i to omlazení, o prevenci nemluvě!
No fuj! A Lourdes vypadá jak matky tanečníci z Blond Ambition Tour..
FUJ HNUS! To je fakt děsivý.
Ale mucinko, když už seš ten grammar nazi a (zcela správně) prudíš kvůli "Babišovo babičce", tak prosimich žádný "matky tanečníci" napříště, smím-li prosit.
barbucha Ale to víme, leč matčini by mi narušilo hovorovou češtinu![]()
Mutziputzi Jak jsi napsala, že kouření je šilk a slušivá věc, hned jsem si vzpomněla na Víťu, jak mu ty jeho cigaretky "přidávají" na mužnosti. ![]()
moninika Mně zas -ovo nevadí, připomíná mi dětství v jižních Čechách
.
moninika Mně zas -ovo nevadí, připomíná mi dětství v jižních Čechách
.
Já -ovo úplně nesnáším, ale myslela jsem, že je to spíš ze západních/severních Čech? Podle mluvčích v mém okolí, kteří to používají. Poprvé jsem to slyšela až někdy na VŠ a nemohla jsem pochopit, co je to za tvar ![]()
Tulipe Já to znam od osoby z Plzně, z ČB a z Hradce, tohle bude mor napříč, dokonce od rodilýho řeporyjáka to znam!
Styri krasky (zlava:"celebrita",sestra,neter,matka)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí