Zásnubní prsten Paris Hilton. Neumím si představit něco takového každý den nosit a normálně s tím fungovat.
Nádobí asi nemyje, ale do rukavic se s tím poleze blbě, pořád bude za něco zachytávat ![]()

Zásnubní prsten Paris Hilton. Neumím si představit něco takového každý den nosit a normálně s tím fungovat.
Nádobí asi nemyje, ale do rukavic se s tím poleze blbě, pořád bude za něco zachytávat ![]()

moninika Tak nosit tenhle šutr by mi by mi vůbec nevadilo :-). Ale já velké prsteny nosím běžně, vůbec mi nepřekáží...
moninika tak ale v sebaobrane bude dobrý,prípadne na rozbíjanie niečoho
Jiná Realita Ne, byla tam za krasivici, kterou všichni miloval, všichni! I učitel i gay! Jo a neuměla plavat, to mě v tom filmu asi nejvíc pobavilo, takový divný pohozy hlavou při každym tempu, asi aby se jí nerozmáznul makeup.
pecka Hele, diamant je sice nejtvrdší, ale nic s ním radši nerozbíjej, je křehkej...
999 Tak nosim pokud teda vůbec, tak obrovský, ruce oprstýnkovaný mrňavejma kroužkama ve mě vzbuzujou klaustrofobický pocity. Miluju skyfall, takže tohle je muj favorit....kde mam Sweet Potato pro připomenutí mého minimalismu?![]()

Mutziputzi
Já ty black and white diamanty taky můžu :-).
Mutziputzi K němu máš mé požehnání
Hele du si jenom vověřit jednu teorii - Adam Ken Vojtěch je taky kuní?
Mutziputzi todle?
viktorka_od splavu spíš todle

Mutziputzi na ty kašírovaný fotky mě moc neužije. nemáš nějaký video?
edit: kuní ksicht to teda není. ale přijde mi jako týpek do bravíčka:-)
viktorka_od splavu dneska byl s Witovskou na CT24, nemyslim ze byl spatnej
Mutziputzi hezoun:-) ne můj typ ale určitě atraktivní chlapec, imho
Káča otevřela instagram, dneska bude třídit kabelky.![]()
nellielovett Nic nevidim! Pudou samoživitelkám nebo do frcu?
Mutziputzi ve stories. Nic, takovýho. Všechny LV jednou dostane Clauďák. ![]()
nellielovett A s čim bude trajdat česká Victoria Beckham? Řepa zarobil na novou?
Mutziputzi Ježíšek ne?
A Řepa má dneska narozky, dostal lyže, měl radost. ![]()
nellielovett Už ho vidim jak s cígem brázdí ranním manšestrem!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.