Jakýpak neobjektivní. Babiš vypadá prostě příšerně, páč se mu v ksichtě zračí jeho charakter... to Milda proti němu by byl tvrdej oříšek, tam bych nevěděla, co kritizovat ![]()
VIP zjevy
https://ona.idnes.cz/novorocni-obed-01m-/modni-trendy.aspx?c=A180102_141527_modni-trendy_jup
Řeší to i jinde:-))
V tom článku jsou i fotky z předešlých novoročních obědu a jde tam krásně vidět, jak Zemanová vypadá čím dál hůř. Je to velký sešup za těch pět let.
edit: Nevšimla jsem si data, rozdíl mezi fotkama není pět, ale tři roky.
Takhle vopuchlou jsem ji ale ještě neviděla. Ta se snad uchlastá dřív než Ovar!
barbucha Jde to s ní z kopce stejně rychle jako s ním.
Že by jim vařil Kalousek? ![]()
barbucha anebo na ni skočila zemákova cukrovka, jsem se mohla uchechtat, když prohlásil, že hp opustila (ta cukrovka)
Jinak taktéž pozitivně hodnotím mucininu názorovou konzistenci na babišáka , jsem se s ní kvůli němu natahovala už na mp, bránila ho fakt mocně. Mě se z babišáka zvedá kufr, nemůžu si pomoct.
jinx Počkej, počkej.. jako jak hahaha?? Jako že já bych nebyla hubená ani za dva půlroky, nebo že Babišová není hubená...???
jako ze babisova fakt neni hubena. Nedavno jsem nekde zahlidla fotku a to neni jen ten naducany oblicej, pod saty mela solidni vanu.
osobne mi babis jako muz, kdyz pominu vse kolem a mluvim jen o fyzicke strance, prijde dost odpudivy. Nemuzu se zbavit dojmu, ze je v nem neco z hlodavce. Jen povytahnout ret a trochu vystrcit zuby... no, nula bodu u me.
zlatahouba Rozlišujeme doufám, že ho jednak nebránim, pouze říkám, že pro mě vizuálně OK a hlavně že tvrdím, že volit ho může jenom idiot? Jenom že už i tady mě pár natvrdlejších, když došly argumenty, poslalo volit ANO![]()
Mutziputzi Jasná věc ![]()
jinx klasickej kuni ksicht, jj
Mutziputzi ale zas je hezky ze mame kazda jiny vkus, udaji se nakonec vsichni;-) vcera jsem ho teda bedlive prohlizela ve zpravach a musim uznat ze zezadu kdyz odchazel ze zaberu docela dobry. ovsem zpredu+mluveny projev![]()
barbucha Hele, já ho vidim asi takle, voháklej byl donedávna vůkol naprosto nejlíp, teď ho dohonil leda muj Mirek, nebuď zaujatá![]()

Když vidím tu fotku, tak musím říct, že Babišovo tisková mluvčí vypadá skoro vždy výborně - jak oblečením tak vizáží.
moninika BabišovA!
Ale souhlas, Kubovičová je výborná.
barbucha Hele je mu přes 60, v jeho věku vypadá líp akorát muj táta![]()
barbucha usmev! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí