Mutziputzi fakt? obědy u prezidenta tě nelákají? nebo je to nejistej kšeft?
VIP zjevy
To by Monču asi nepotěšilo. No snad to nečte ![]()
Starší dámy by měly volit tlumenější barvy, jako je bordó, ...
Zdroj: https://ona.idnes.cz/novorocni-obed-01m-/modni-trendy.aspx?c=A180102_141527_modni-trendy_jup
Ale se Štikovou jsou jak jednovaječný. Asi je rozdělili při porodu.
Dadoo no jestli tu není miládka, aby jí to naprášila...:DDD
viktorka_od splavu Jakej nejistej kseft?
Mutziputzi agrofert máš víceméně jistej, premiérování a výhledově prezidentování může být hodně krátkodobá záležitost. taková petra paroubková by mohla vyprávět![]()
teda je to hodně OT, ale jede mi tu televize a nějakej film s Heřmánkem - v první chvíli jsem myslela že to je Topolánek![]()
Me se postava Babisove v tech satech zda jeste celkem ok, co nechapu je ten oblicej, ze ho ma tak oduly nebo co. Cim to je? Alkohol nebo plisi vyplni nebo tak neco?
viktorka_od splavu No prosim te, todle uvazovani je mi cizi, copak sem blba nebo mlada abych byla tak pitoma a slo mi o neci koryto nebo neci prachy??
Hele mucino važ slova. Já vim že seš veselá kopa, ale vocaď pocaď a můj žaludek taky už nezvládne všecko!
Mutziputzi jo tak, bys ho milovala i chudýho
ne já se ptala co tě oslovuje primárně, jestli moc nebo prachy
0zero7 Ja bych rekla ode vseho neco![]()
viktorka_od splavu Schopnost
barbucha náhodou mutzi je v názorech konzistentní, babiše vychvalovala co si pamatuju, že je šikovnej a umí ženu zajistit
barbucha no ale toto je srsly![]()
viktorka_od splavu tu zenu zajistit bych z ust ani klavesnice ovsem nevypustila!
Potrefenáhusa Hele kdyby Babis nebyl Babis politik, ani by te to nenapadlo
já myslim, že jo, protože von je strašně, ale fakt strašně podobnej mýmu bejvalýmu šéfovi (a toho bys teda fakt nechtěla, tabulkovej plat pod ministerstvem kultury, takže hodně au)
Mutziputzi jo promiň, to jsem ti tam vložila já
prostě schopnej šikula, jasnačka
Cože to?
Dyk vypadá jak Pinocchio kříženej se zlým princem z Byl jednou jeden král ![]()
barbucha Hele kdybys jim vymenila telesny schrany s Kalouskem, plives tady ted jedovatou slinu na chudaka Miroslava, vidis jak ses neobjektivni?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí