mně kim přijde ok, pokud jde o pleť teda...
přesně tak, co bys Mutziputzi chtěla?
mně kim přijde ok, pokud jde o pleť teda...
přesně tak, co bys Mutziputzi chtěla?
Fuj to čelo, ty díry!
A má děsnej makeup, to používá snad nějakej barevnej kyt nebo co? ![]()
Ty nosoretní rýhy se daj odstranit - vsadím se, že Kim má už facelift za sebou.
Mi to přijde jako body a nemůžu se zbavit představy, jak to musí být stršně zaříznuté do pr.... ![]()
0zero7 já jsem na ni alergická, takže leda se vycpat tukem ![]()
MP Meri Ja jich takovych mam docela dost a za me pohodlny, dost jich teda ma brazilskej strih na zadku, takze pohoda.
za me kim plet uplne v poho, proste fotka ve velkem detailu a s makeupem, kdo vi k jake prilezitosti (foceni, nataceni...atd)... a vereska? postava naprosto super. Zidle taky super.
viděla jsem ségru kristelové
neuvěřitelný, ta kdyby neexistovala, tak by si ji někdo musel vymyslet.
tak jsem se teď podívala na to prostřeno
... a ta Kristelová, to je teda hrozná hrouda! ![]()
viktorka_od splavu Ty krátery na čele? Tady bych použila zejména "vedle" oblíbené s jejíma možnostma (tam holky povidaly, že s možnostma Angeliny Jolie by vypadaly jako ona))), to se dá vypeelovat, vylejzrovat, co já vim, já tam nic takovýho nemam teda.
Pleť KIm se mi tedy dost nelibi, to čelo by potřebovalo péči nebo zásah..jsem-li tedy hvězda. A třeba na úkor prdele.
Mi vysvětlete toto někdo![]()

Mutziputzi ako čo presne potrebuješ vsvetliť, ako je možné mať na rôznych fotografiách pás v inej výške, alebo prečo si niekto vpri dvoch príležitostiach z troch zabudne dať gate?
slniecko Pas vidim všude stejně, ale ty dlouhý nohy bych chtěla objasnit.
slniecko možná co má dotyčná misto mozku
a jeji tleskači taky
stes Co to má co dělat s mozkem?
Myslim ze si fotky malinko upravuje....a trochu se ji to vymklo...jen muj nazor
Mutziputzi je úplně blbá a myslí si, že my taky..
Mutziputzi ako čo presne potrebuješ vsvetliť, ako je možné mať na rôznych fotografiách pás v inej výške, alebo prečo si niekto vpri dvoch príležitostiach z troch zabudne dať gate?
Zakrej si ty nohy od kotníků dolů a rázem jsou docela normální. Nárty má stejně dlouhý jako holeně, což je blbost, že jo. Úhlel focení a podpatky. Nebo je ještě jedna možnost, že je prostě mrzáček.
Ounz šiš jak poznáš z fotky že je někdo úplně blbej, to mi vysvětli
![]()

Řvousenka nic takovýho nevidim

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.