Mutziputzi dovedu si predstavit ruzne cinnosti, ktere by mi “vynasely”, presto je nedelam. a za hloupou se proto rozhodne nepovazuju
VIP zjevy
Mutziputzi já ji teda nesleduju, ale třeba tady mi připadá, že má ty nohy naprosto
normální
viktorka_od splavu a kdybys byla fitnesska a tohle by ti nasobne zvysovalo profit byla bys blba kdybys to delala nebo nedelala?
Mutziputzi absurdní
viktorka_od splavu ale prosim te, absurdni je to vase poznavani blbosti z fotky

Mutziputzi absurdní je představa, že "bych byla fitnesska"![]()
viktorka_od splavu Niky nerikej nikdy hele![]()
viktorka_od splavu Teď to může být hned, s tím vánočním dárkem. ![]()
Mutziputzi já sice nejsem tak intelektuálně na úrovni a klidně čtu i literaturu pro teenagery, ale tento životní styl by mě teda fakt neuspokojoval, láká mě to asi podobně jako mateřská
Renusatko
jasněěěě
samozřejmě čistě hypoteticky si to představit umím
ale rozhodně si ani hypoteticky neumím představit, že bych takhle trávila veškerej čas, kariéra "fitnessky" stejně jako třeba prostitutky (byť to není vždycky totéž
je mi prostě velmi vzdálená
viktorka_od splavu a v cem te takovej zivotni styl limituje? Muzes cestovat, varit, delat co chces, i cist O letadelku kaneti jako ty, no stress![]()
Mutziputzi prostě nejsem takovej samožer. mě to otravuje. jako umyju se, namaluju se, voblíknu, ale cokoliv navíc mě prostě nudí a zdržuje. asi lenost nebo co![]()
viktorka_od splavu Kdyz ji to vynasi byla by blba to nedelat ne?
Vynáší? Já bych řekla, že tyhlety tetiny, který se musej neustále vystavovat na internetu (ve více či méně pitomých pózách a stylingu) moc za vodou nebudou. Kýženého stavu (aka sponzora) právě tímto teprve hodlají dosáhnout
barbucha Tadle je vdana a ma 2 deti![]()
Hm, a co pan manžel? Uživí je? ![]()
Mutziputzi tak treba na tech jejich fotkach je jasne poznat, ze jsou upravovany, rozmazany pozadi na prave strane na poslednim obrazku, chybejici vzorec dlazdicek na jedne z predchozich fotek...
Lilly_Ku ani jedno tam neni, sorry jako
barbucha Neznam, nevidela jsem ho na fotce, abych mohla poznat zda je pan lopata ci nemakacenko![]()
Mutziputzi na fotce ze zkusebnich kabinek chybi na pozadi mezi jejima nohama cerny spary mezi dlazdickama. Spatne udelana retuse proste. Ale rozhodne neni sama, kdo si prikresluje thigh gap. Proti gustu... ale kdo tomu veri ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí