Mutziputzi tak to byla nadsázka, ale tak upravuje fotky (to je jasný) a myslí si, že si toho nikdo nevšimne..
VIP zjevy
Ounz A já myslim, že je upravuje fakt minimálně, rozhodně si ty nohy neprotahuje o 50 čísel
Mutziputzi no úhel focení dělá dost (jinak je fakt chudák, a vypadá jak čtyřnohá johanna - můj názor,někomu se to zjevně líbí)
Ounz No mně se to taky nelíbí, mně už třeba Kobzanová přijde moc dlouhonohá
Mutziputzi tak když se někdo narodí s dlouhejma nohama, má smůlu, ale tahle tomu imho pomáhá (a jestli to nevede jako celeste buckingham, tak je blbá)
Ounz A člověk by řek, že prů*er jsou nohy jak lež a houby, i dlouhý můžou bejt špatně![]()
Mutziputzi já neříkám, že dlouhý sou špatně. Co je to nohy jak lež?
Ounz Já řikam že se mi moc dlouhý nohy nelíbí. Lež má krátký nohy ne?![]()
Mutziputzi jo tak
já si říkala, jestli a vono jo..
Mutziputzi Jak se mi dlouhé nohy líbí, tak toto na mě působí už tak nějak až komicky.
Zakrej si ty nohy od kotníků dolů a rázem jsou docela normální. Nárty má stejně dlouhý jako holeně, což je blbost, že jo. Úhlel focení a podpatky. Nebo je ještě jedna možnost, že je prostě mrzáček.
Vidím.
slniecko Pas vidim všude stejně, ale ty dlouhý nohy bych chtěla objasnit.
No minimálne na tej prvej fotke je kus inde, čo by sa dalo trebárs aj vysvetliť šatami, ktoré našla pri triedení vecí zo základky, ale bohužiaľ tam sú tie nohy tak zle spravené, hlavne tá bližšie k stene, že mi to až pripomína tie detské programy na fotosrandičky.
Mutziputzi No tak třeba neupravuje, dejme tomu že fotošop jenom trošičku. Ale upravuje tím, jak se před ten foťák našteluje. Kdyby si stoupla normálně jako za sociku v těláku, stoj spatný, a cvakla se z normálního úhlu přímá linka, tak bude vypadat úplně normálně. Připouštím, že trochu delší nohy než já může mít. Mám 160 cenťáků, typ hruška![]()
Ounz šiš jak poznáš z fotky že je někdo úplně blbej, to mi vysvětli
no úplně blbej to nevím, jak se pozná, ale holka, která se takhle šteluje před foťák a na sobě má co má, asi úplně jaderná inženýrka nebude...
hlavně ta fotka v zelených kraťasech ![]()
Jiná Realita Navíc i jaderná inženýrka může být úplně blbá![]()
no úplně blbej to nevím, jak se pozná, ale holka, která se takhle šteluje před foťák a na sobě má co má, asi úplně jaderná inženýrka nebude...
hlavně ta fotka v zelených kraťasech
no přesně. já teda taky vidím neumělé úpravy, ale hlavně takovej typ prezentace snad zvolí jen uplně vypatlanej jedinec, ne?
viktorka_od splavu Kdyz ji to vynasi byla by blba to nedelat ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí